Wisconsin – Megabucks lottó nyerőszámai 2005. január 8-án

A Wisconsin – Megabucks lottó sorsolásról

A Wisconsin – Megabucks lottó 2005. január 8-án megtörtént 2005/3 sz. húzása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 5,13,20,43,45,46. A Wisconsin – Megabucks lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 22:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottómilliomos, ha velünk lottózol! Ha játszani szeretnél, a játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt szerezhetsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy lottónyeremény birtokosa legyél a világ valamelyik nagy másik lottóján!

A Wisconsin – Megabucks lottó számsorsolás spirituális elemzése

Lássuk tehát a Wisconsin – Megabucks lottó sorsolt számait! A 2005. január 8-án történt sorsolás eredményeként kapott számoszlop 2 páros és 4 páratlan lottószámot tartalmaz a hatból, ami tulajdonképpen egy kiváló együttállás. A húzott számokat ha összeadjuk, akkor 172 a pontos végösszeg. Az így kapott 172 számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye 10. Mivel ez még nem tekinthető véglegesnek, mivel nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egymáshoz adjuk, aminek az összege végül egy. Ez a számhúzás leegyszerűsített száma. Az egy az elindulás jelképe, valamint emellett az elindulás szimbóluma is.

Ha most kissé megszólítva érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel! Azt is súghatja ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha lottózni szeretnél, a legnagyobb lottók itt vannak. A valódi profik olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan döntenek a játékról.

A Wisconsin – Megabucks lottó sorsolása és a csillagjegyek

Összesen hat csillagjegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Rák csillagjegynek szerencsés nyerőszámok: 20,43.
A Kos részére szerencsét hozó egyetlen sorsolt szám: 45.
Végül pedig az Ikrek nézőpontjából szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 5.

A Wisconsin – Megabucks lottó kifizetett nyeremények

A 2005. január 8-án megtörtént húzás után az alábbiakban található pénznyeremények kerültek kifizetésre:

Játék