USA – Hot lottó nyerőszámai 2005. szeptember 21-én

Az USA – Hot lottó számhúzásról

Az USA – Hot lottó 2005. szeptember 21-én tartott 2005/76 sz. lottóhúzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 7,19,24,31,34. A pótszám a következő volt: 3. Az USA – Hot lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 21:59 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottó játékos, ha velünk lottózol! Ha izgulni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt szerezhetsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül mindig tudsz választani.

Az USA – Hot lottó sorsolásának számelemzése

Nézzük tehát az USA – Hot lottó számait! A 2005. szeptember 21-én sorsolt számoszlop 2 páros és 4 páratlan lottószámot tartalmaz a hatból, ami tulajdonképpen egy elég szokatlan együttállás. A nyerőszámokat ha összegezzük, akkor 118 adódik. Az így rendelkezésre álló 118 számjegyeit összegezve a végeredmény 10. Mivel ez még nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egymáshoz adjuk, aminek az eredménye egy. Ez a lottósorsolás bázisnak hívott száma. Az egy a lottózás egységének jelképe, de ezen túlmenően a játékos és a nyeremény egységének szimbóluma is.

Ha a fentiek miatt megérintve érzed magad, az nem véletlen, hanem egy intő jel! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha nyerni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket a neten bolyongva kapnak és gyorsan mernek dönteni és játszani.

Az USA – Hot lottó eredményei és a horoszkóp

Mindösszesen hat csillagjegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Rák csillagjegynek szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 7,34.
Az Oroszlán számára szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 19,31.
Végül pedig a Bika nézőpontjából szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 24.

Az USA – Hot lottó eddigi nagyobb nyeremény rekordjai

Eddig 2 ízben volt sorsolva főnyeremény az USA – Hot lottó játékon 2005. január 1. óta. Az alábbi listán a legnagyobb összegeket tekintheted meg.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. június 15-én $ 9,140,000.00
2005. szeptember 21-én $ 1,880,000.00

Az USA – Hot lottó nyeremény kifizetések

A 2005. szeptember 21-én történt sorsolás után az alábbi táblázat szerinti nyeremények kerültek kifizetésre:

Játék