USA – Hot lottó nyerőszámai 2005. június 15-én

Az USA – Hot lottó számsorsolásról

Az USA – Hot lottó 2005. június 15-én megtörtént 2005/48 sz. húzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 4,5,11,14,31. A pótszám a következő volt: 7. Az USA – Hot lottó számhúzása helyi idő szerint 21:59 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottó játékos, ha velünk lottózol! Ha játszani szeretnél, a külföldi lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt kaphatsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül bármikor kiválaszthatod a legnagyobbat. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy milliomos legyél a világ valamelyik nagy másik lottóján!

Az USA – Hot lottó húzás rövid elemzése

Elemezzük tehát az USA – Hot lottó húzott számait! A 2005. június 15-én történt sorsolás eredményeként kapott végső számoszlop 2 páros és 4 páratlan húzott lottószámot tartalmaz a hatból, ami egyébként egy elég szokatlan páros-páratlan arány. A kisorsolt nyerőszámokat ha összegezzük, akkor 72 adódik. Az így kiszámított 72 egyes számjegyeit összeadva az eredmény kilenc. Ez a lottósorsolás központinak hívott száma. A kilenc a magas szellemi szint szimbóluma, de ezen túlmenően a legmagasabb energiák szimbóluma is.

Amennyiben megérintve érzed magad, az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy lottóznod kell! Ha játszani szeretnél, a külföldi lottók itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket a neten bolyongva kapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

Az USA – Hot lottó sorsolása és a zodiákusok

Mindösszesen négy jegynek kedvezett ez a lottó sorsolás. Következzen így mind a négy.
Az Ikrek számára szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 5,14.
A Rák részére szerencsét jelentő kisorsolt számok: 11,7.
Az Oroszlán nézőpontjából szerencsét jelentő sorsolt számok: 4,31.
Végül pedig a Szűz részére szerencsét hozó húzott nyerőszámok: 5,14.

Az USA – Hot lottó nyeremények táblázata

A 2005. június 15-én megtartott húzás után az alábbiakban található összegek kerültek kifizetésre:

Játék