USA – Hot lottó nyerőszámai 2005. július 30-án

Az USA – Hot lottó sorsolásról

Az USA – Hot lottó 2005. július 30-án történt 2005/61 sz. számhúzása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 13,21,25,30,31. A pótszám a következő volt: 18. Az USA – Hot lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 21:59 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottómilliomos, ha velünk lottózol! Ha izgulni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt kaphatsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül mindig tudsz választani.

Az USA – Hot lottó lottóhúzás számmisztikai elemzése

A 2005. július 30-án kihúzott számkombináció 2 páros és 4 páratlan elemet tartalmaz a hatból, ami egy remek páros-páratlan arány. Mindezeket ha összeadjuk, akkor 138 adódik. Az így kiszámított 138 egyes számjegyeit összeadva az eredmény 12. Mivel ez még nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egymáshoz adjuk, aminek a végeredménye három. Ez a sorsolás központinak hívott száma. A három a Merkúr száma, de ezen túlmenően a szavakat csűrni-csavarni tudó ember szimbóluma is. Ehhez még hozzávehetem a páros/páratlan számok külön-külön képzett végösszege közti eltérést, ami ennél a sorsolásnál 42, aminek további elemzését a szabad meglátásodra bízom.

Ha a fentiek miatt eltalálva érzed magad, akkor az nem véletlen, hanem egy jel! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha játszani óhajtasz, a külföldi lottók itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket fentről kapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

Az USA – Hot lottó eredménye és a zodiákusok

Mindösszesen hat zodiákusnak kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
Az Oroszlán jegynek szerencsét hozó kisorsolt számok: 13,31.
A Nyilas jegynek szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 21,30.
Végezetül pedig a Halak jegynek szerencsét hozó kisorsolt számok: 21,30.

Az USA – Hot lottó eddigi jelentősebb nyeremény rekordjai

Eddig 1 ízben volt megnyerve főnyeremény az USA – Hot lottó játékon 2005. január 1. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb lottónyereményeket nézheted meg.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. június 15-én $ 9,140,000.00

Az USA – Hot lottó nyereménytáblázat

A 2005. július 30-án tartott lottóhúzás után az alábbiakban található összegek kerültek kifizetésre:

Játék