Ukrajna Super lottó nyerőszámok

Ukrajna Super lottó nyerőszámai 2019. január 12-én
112431343945

Az Ukrajna Super lottó számsorsolásról

Az Ukrajna Super lottó 2019. január 12-én tartott 2019/1854 sz. húzása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: . Az Ukrajna Super lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 22:50 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Super lottó lottónyertese, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt szerezhetsz be az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amit csak érdemes megjátszanod. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy hatalmas lottó jackpot birtokosa legyél az Ukrajna Super lottó játékon, vagy a világ valamelyik hatalmas másik lottóján!

Az Ukrajna Super lottó húzás rövid elemzése

A 2019. január 12-én történt sorsolás eredményeként kapott számkombináció 1 páros és 0 páratlan lottószámot tartalmaz , ami tulajdonképpen egy rendkívül nem mindennapi konstelláció. Mindezeket ha összeadjuk, akkor 0 jön ki. Az így eredényül kapott 0 számjegyeit összeadva az eredmény nulla. Ez a lottósorsolás központi, ún. tórusz száma. De a sorsolás egyedisége nem ez, hanem az a ritka érdekesség, hogy a páros/páratlan számok összege teljesen azonos! Számolj csak utána!

Ha nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem a véletlen műve, hanem egy intő felhívás! Azt is súghatja ugyanis, hogy szelvényt kell szerezned! Ha izgulni óhajtanál, a lottó játékok itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan döntenek a játékról.

Az Ukrajna Super lottó eredménye és a horoszkóp

Minden számot figyelembe véve tíz zodiákusnak kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez elég sok, ezért csak háromról beszélek, akik egyébként a legszerencsésebbek voltak.
A Kos számára szerencsés egyetlen nyerőszám: 0.
A Bika számára szerencsés egyetlen sorsolt szám: 0.
Végezetül pedig az Ikrek nézőpontjából szerencsét jelentő egyetlen lottószám: 0.

Az Ukrajna Super lottó eddigi fontosabb főnyeremény rekordjai

Eddig 2 különböző alkalommal volt sorsolva főnyeremény az Ukrajna Super lottó játékon 2013. június 1. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb jackpotokat nézheted végig.

Sorsolás időpontjaNyeremény összege
2014. április 12-énUAH₴ 12,050,000.00
2015. július 8-án₴ 8,920,000.00

Az Ukrajna Super lottó kifizetett nyeremények

A 2019. január 12-én tartott sorsolás után az alábbi táblázat szerinti nyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

NyerőosztályTalálatNyeremény
1. díj6Nem volt nyertes
2. díj5Nem volt nyertes
3. díj4₴ 1,023.00
4. díj3₴ 31.00
5. díj2₴ 10.00

Ukrajna Super lottó hasznos linkek