Ukrajna Super lottó nyerőszámok

Ukrajna Super lottó nyerőszámai 2018. december 1-én
5921223347

Az Ukrajna Super lottó sorsolásról

Az Ukrajna Super lottó 2018. december 1-én megtörtént 2018/1842 sz. lottóhúzása során a következő számok kerültek kihúzásra: . Az Ukrajna Super lottó számhúzása helyi idő szerint 22:50 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Super lottó milliomosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt kaphatsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül bármikor kiválaszthatod a legnagyobbat. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy hatalmas lottó jackpot birtokosa legyél az Ukrajna Super lottó játékon, vagy a világ valamelyik hatalmas másik lottóján!

Az Ukrajna Super lottó húzás rövid elemzése

Vizsgáljuk tehát az Ukrajna Super lottó számhúzást! A 2018. december 1-én kijött végső számoszlop 1 páros és 0 páratlan kisorsolt lottószámot tartalmaz , ami ebben az esetben egy meglehetősen szokatlan együttállás. Mindezen számokat ha összeadjuk, akkor 0 a végeredmény. Az így eredényül kapott 0 egyes számjegyeit összeadva a végeredmény nulla. Ez a számsorsolás meghatározó száma. De a sorsolás rendkívülisége nem ez, hanem az a fontos tény, hogy a páros/páratlan számok összege azonos! Utána lehet számolni!

Esetleg ha most nagyon eltalálva érzed magad, akkor az nem véletlen, hanem egy jel! Azt is súghatja ugyanis, hogy keresned kell egy megfelelő játékot és játszanod kell rajta most! Ha játszani óhajtanál, a legnagyobb lottók itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket a neten bolyongva kapnak és gyorsan cselekszenek.

Az Ukrajna Super lottó sorsolása és a horoszkóp

Minden számot figyelembe véve tíz zodiákusnak kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Kos jegynek szerencsés egyetlen lottószám: 0.
A Bika szempontjából szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 0.
Végül pedig az Ikrek nézőpontjából szerencsét jelentő egyetlen lottószám: 0.

Az Ukrajna Super lottó eddigi fontosabb főnyeremény rekordjai

Eddig 2 esetben volt sorsolva fődíj az Ukrajna Super lottó játékon 2013. június 1. óta. Az alábbi listán a nyerteseknek kifizetett fődíjakat nézheted meg.

Sorsolás időpontjaNyeremény összege
2014. április 12-énUAH₴ 12,050,000.00
2015. július 8-án₴ 8,920,000.00

Az Ukrajna Super lottó nyeremény kifizetések

A 2018. december 1-én tartott sorsolás után az alábbi táblázat szerinti összegek kerültek kifizetésre:

NyerőosztályTalálatNyeremény
1. díj6Nem volt nyertes
2. díj5Nem volt nyertes
3. díj4₴ 729.00
4. díj3₴ 24.00
5. díj2₴ 10.00

Ukrajna Super lottó hasznos linkek