Ukrajna Super lottó nyerőszámai 2015. július 8-án

Az Ukrajna Super lottó sorsolásról

Az Ukrajna Super lottó 2015. július 8-án megtörtént 2015/1487 sz. húzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: . Az Ukrajna Super lottó számhúzása helyi idő szerint 20:40 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Super lottó nyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt szerezhetsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz.

Az Ukrajna Super lottó húzás rövid elemzése

Nézzük tehát az Ukrajna Super lottó lottóhúzást! A 2015. július 8-án kisorsolt számoszlop 1 páros és 0 páratlan értéket tartalmaz , ami tulajdonképpen egy igen ritka számeloszlási kombináció. A húzott számokat ha összegezzük, akkor 0 a számított végeredmény. Az így rendelkezésre álló 0 jegyeit összeadva a végeredmény pedig nulla. Ez a lottósorsolás tórusznak nevezett száma. De a sorsolás rendkívülisége nem ez, hanem az a tény, hogy a páros/páratlan számok összege azonos! Ellenőrizheted!

Esetleg ha most nagyon eltalálva érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy játszanod kell! Ha izgulni szeretnél, a külföldi lottók itt vannak. Fortuna kegyeltjei olvasnak a jelekből, amiket kapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

Az Ukrajna Super lottó sorsolása és a horoszkóp

Összesen tíz jegynek kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Kos csillagjegynek szerencsét jelentő egyetlen nyerőszám: 0.
A Bika szempontjából szerencsét jelentő egyetlen nyerőszám: 0.
Végezetül pedig az Ikrek számára szerencsés egyetlen kisorsolt szám: 0.

Az Ukrajna Super lottó eddigi legnagyobb lottónyeremény rekordjai

Eddig 1 esetben volt megnyerve jackpot az Ukrajna Super lottó játékon 2013. június 1. óta. Az alábbi listán a nyerteseknek kifizetett összegeket nézheted meg.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2014. április 12-én UAH₴ 12,050,000.00

Az Ukrajna Super lottó nyeremények táblázata

A 2015. július 8-án történt sorsolás után az alábbi pénzösszegek kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék