Ukrajna Super lottó nyerőszámai 2014. április 9-én

Az Ukrajna Super lottó sorsolásról

Az Ukrajna Super lottó 2014. április 9-én tartott 2014/1357 sz. sorsolása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 5,21,38,39,43,49. Az Ukrajna Super lottó számainak sorsolása helyi idő szerint 22:40 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Super lottó milliomosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani óhajtanál, a legnagyobb játékok itt vannak. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy főnyeremény birtokosa legyél az Ukrajna Super lottó játékon, vagy a világ tetszőleges másik lottó játékán!

Az Ukrajna Super lottó sorsolásának számmisztikai elemzése

Lássuk tehát az Ukrajna Super lottó húzott számait! A 2014. április 9-én sorsolt kombináció 1 páros és 5 páratlan sorsolt lottószámot tartalmaz a hatból, ami végülis egy kiváló konstelláció. Mindezeket összeadva 195 adódik. Az így kiszámított 195 számjegyeit összegezve az eredmény 15. Mivel ez még nem tekinthető véglegesnek, mivel nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összegezzük, aminek az eredménye végül hat. Ez a számsorsolás meghatározó száma. A hat a családalapítás és a család szimbóluma, ezen kívül a csodálat szimbóluma is. Ehhez még hozzávehetjük a páros/páratlan számok summája közti differenciát, ami ennél a sorsolásnál 119, aminek megfejtését Rád, az olvasómra bízom.

Ha most kissé megszólítva érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy intő jel! Azt is súghatja ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha nyerni akarsz, a külföldi játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket fentről kapnak és gyorsan akcióba lendülnek.

Az Ukrajna Super lottó eredménye és az égövi jegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve hat állatövi jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak hármat emelnék ki közülük.
A Rák jegynek szerencsét hozó kisorsolt számok: 38,43.
A Nyilas részére szerencsés kisorsolt számok: 21,39.
Végül pedig a Halak számára szerencsét jelentő nyerőszámok: 21,39.

Az Ukrajna Super lottó nyeremények táblázata

A 2014. április 9-én megtartott számsorsolás után a következő lottónyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék