Ukrajna Super lottó nyerőszámai 2014. április 12-én

Az Ukrajna Super lottó sorsolásáról

Az Ukrajna Super lottó 2014. április 12-én történt 2014/1358 sz. lottóhúzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 1,19,20,22,26,52. Az Ukrajna Super lottó számsorsolása helyi idő szerint 22:40 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Super lottó nyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni óhajtanál, a legnagyobb játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis érvényes lottószelvényt kaparinthatsz meg az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek némelyike hatalmas nyereményt kínál.

Az Ukrajna Super lottó húzás rövid elemzése

Vizsgáljuk tehát az Ukrajna Super lottó lottó sorsolást! A 2014. április 12-én kihúzott számoszlop 4 páros és 2 páratlan sorsolt lottószámot tartalmaz a hatból, ami egyébként egy kiváló számeloszlási kombináció. Mindezeket összeadva 140 adódik. Az így kiszámított 140 számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye öt. Ez a sorsolás tórusznak nevezett száma. Az öt a Jupiter szimbóluma, de ezen túlmenően a változékonyság szimbóluma is.

Az Ukrajna Super lottó eredményei és a horoszkóp

Összesen négy csillagjegynek kedvezett ez a lottó sorsolás. Következzen így mind a négy.
Az Oroszlán csillagjegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 1,19,22.
A Rák jegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 20,52.
A Bak csillagjegynek szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 26.
Végezetül pedig a Vízöntő részére szerencsés egyetlen kisorsolt szám: 26.

Az Ukrajna Super lottó nyereménytáblázat

A 2014. április 12-én megtartott húzás után az alábbi lottónyeremények kerültek kifizetésre:

Játék