Ukrajna Megalot lottó nyerőszámai 2014. április 9-én

Az Ukrajna Megalot lottó számsorsolásról

Az Ukrajna Megalot lottó 2014. április 9-én megtörtént 2014/1316 sz. számhúzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 10,11,27,29,31,34. A pótszám a következő volt: 9. Az Ukrajna Megalot lottó számainak sorsolása helyi idő szerint 22:50 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Megalot lottó nyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha nyerni óhajtanál, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy lottómilliomos legyél az Ukrajna Megalot lottó játékon, vagy a világ valamelyik nagy másik lottóján!

Az Ukrajna Megalot lottó sorsolásának számelemzése

A 2014. április 9-én kihúzott számkombináció 2 páros és 5 páratlan lottószámot tartalmaz a hétből, ami tulajdonképpen egy igen nagyszerű és ritka számarány. A kisorsolt nyerőszámokat összeadva 151 a végeredmény. Az így kapott 151 számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye hét. Ez a számsorsolás tórusznak nevezett száma. A hét a béke misztikus szimbóluma, valamint emellett a legősibb mágikus erejűnek tartott szám is.

Az Ukrajna Megalot lottó eredményei és az égövi jegyek

Minden számot figyelembe véve négy állatövi jegynek kedvezett ez a sorsolás. Következzen tehát mind a négy.
A Rák részére szerencsés kisorsolt számok: 11,29,34.
A Kos számára szerencsét jelentő kisorsolt számok: 27,9.
Az Oroszlán csillagjegynek szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 10,31.
Végül pedig a Skorpió csillagjegynek szerencsét jelentő nyerőszámok: 27,9.

Az Ukrajna Megalot lottó kifizetések

A 2014. április 9-én megtartott számhúzás után az alábbiakban található pénznyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék