Ukrajna Megalot lottó nyerőszámai 2014. április 12-én

Az Ukrajna Megalot lottó számhúzásról

Az Ukrajna Megalot lottó 2014. április 12-én történt 2014/1317 sz. számhúzása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 5,11,18,20,39,41. A pótszám a következő volt: 6. Az Ukrajna Megalot lottó számsorsolása helyi idő szerint 22:50 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ukrajna Megalot lottó nyertese, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani akarsz, a legnagyobb lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt szerezhetsz be az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amit csak érdemes megjátszanod. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy lottónyeremény birtokosa legyél az Ukrajna Megalot lottó játékon, vagy a világ valamelyik hatalmas másik lottó játékán!

Az Ukrajna Megalot lottó számsorsolás spirituális elemzése

Vizsgáljuk tehát az Ukrajna Megalot lottó húzott számait! A 2014. április 12-én kisorsolt számkombináció 3 páros és 4 páratlan lottószámot tartalmaz a hétből, ami egy hétköznapinak mondható páros-páratlan arány. A nyerőszámokat összeadva 140 a végösszeg. Az így eredényül kapott 140 számjegyeit összeadva az eredmény öt. Ez a számsorsolás bázis száma. Az öt az aktivitás, dinamizmus szimbólum, valamint a haladás szimbóluma is. Ehhez még hozzávehetjük a páros/páratlan számok summája közti differenciát, ami ennél a sorsolásnál 52, aminek értelmezését Rád, az olvasómra bízom.

Ha nagyon eltalálva érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy szelvényt kell vásárolnod! Ha lottózni szeretnél, a legnagyobb játékok itt vannak. A nyertesek olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

Az Ukrajna Megalot lottó számhúzása és az állatövi jegyek

Mindösszesen kilenc csillagjegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
Az Ikrek szempontjából szerencsét hozó lottószámok: 5,41.
A Rák jegynek szerencsét jelentő lottószámok: 11,20.
Végül pedig a Szűz csillagjegynek szerencsét hozó kisorsolt számok: 5,41.

Az Ukrajna Megalot lottó nyereménytáblázat

A 2014. április 12-én megtörtént sorsolás után az alábbiakban található nyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék