Svédország – lottó nyerőszámai 2005. január 8-án

A Svédország – lottó számsorsolásról

A Svédország – lottó 2005. január 8-án történt 2005/3 sz. sorsolása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 4,10,12,21,25,26,33. A négy bónusz szám a következőképp alakult: 5,16,19,22. Mivel ennél a játéknál két húzást is tartanak, a második húzás eredménye a következő: . A Svédország – lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 20:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Svédország – lottó játékosa, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni szeretnél, a legnagyobb lottók itt vannak. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy hatalmas lottó jackpot birtokosa legyél a Svédország – lottó játékon, vagy a világ valamelyik nagy másik lottóján!

A Svédország – lottó lottóhúzás számmisztikai elemzése

Időnként újszerű lehet a végeredményként kapott lottószámokat kicsit elsőre oda nem illő szempontból is kivizsgálni. Ennél a játéknál két számsorsolást is tartanak, de a vizsgálatom csak az elsőre sorsolt számokra vonatkozik. A 2005. január 8-án kihúzott számoszlop 6 páros és 5 páratlan sorsolt lottószámot tartalmaz a tizenegyből, ami tulajdonképpen egy meglehetősen átlagos végeredmény. A sorsolt számokat összeadva 193 a végeredmény. Az így rendelkezésre álló 193 egyes számjegyeit összeadva a végeredmény pedig 13. Mivel ez még nem tekinthető véglegesnek, mivel nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összeadjuk, aminek a végösszege négylesz. Ez a sorsolás bázisnak hívott száma. A négy a Föld és az Uránusz száma, valamint a munka szeretetének szimbóluma is.

Ha most nagyon eltalálva érzed magad, akkor az nem csupán véletlen, hanem egy intő jel! Azt is mutathatja ugyanis, hogy keresned kell egy megfelelő játékot és játszanod kell rajta most! Ha izgulni szeretnél, a legnagyobb lottók itt vannak. A nyertesek olvasnak a jelekből, amiket kapnak és gyorsan döntenek a játékról.

A Svédország – lottó eredménye és a csillagjegyek

Mindösszesen tíz jegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak háromról beszélek, akik egyébként a legszerencsésebbek voltak.
Az Oroszlán nézőpontjából szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 4,10,19,22.
A Rák szempontjából szerencsét hozó kisorsolt számok: 25,16.
Végezetül pedig a Nyilas nézőpontjából szerencsét hozó nyerőszámok: 12,21.

A Svédország – lottó eddigi jelentősebb lottónyeremény rekordjai

Eddig 2 különböző alkalommal volt sorsolva főnyeremény a Svédország – lottó játékon 2005. január 1. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett lottónyereményeket futhatod át.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. január 1-én kr 7,930,343.00
2005. január 8-án kr 1,404,563.00

A Svédország – lottó nyeremény kifizetések

A 2005. január 8-án megtartott lottóhúzás után az alábbi táblázat szerinti összegek kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék