Svédország – lottó nyerőszámai 2005. január 5-én

A Svédország – lottó lottóhúzásról

A Svédország – lottó 2005. január 5-én megtörtént 2005/2 sz. számhúzása során a következő számok kerültek kihúzásra: 2,4,5,6,12,29,34. A négy bónusz szám így alakult: 20,22,26,32. Mivel ennél a játéknál két sorsolást is tartanak, a második számsorsolás eredménye a következő: . A Svédország – lottó számsorsolása helyi idő szerint 20:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Svédország – lottó milliomosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni óhajtanál, a legnagyobb lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt szerezhetsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek némelyike hatalmas nyereményt kínál. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy főnyeremény birtokosa legyél a Svédország – lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottó játékán!

A Svédország – lottó lottóhúzás számmisztikai elemzése

Ennél a játéknál két számhúzást is tartanak, de a vizsgálatom csak az elsőre kisorsolt számokra vonatkozik. Vizsgáljuk tehát a Svédország – lottó húzott számait! A 2005. január 5-én kisorsolt számkombináció 9 páros és 2 páratlan elemet tartalmaz a tizenegyből, ami végülis egy remek végeredmény. A kisorsolt nyerőszámokat összegezve 192 a végösszeg. Az így eredényül kapott 192 számjegyeit összegezve az összeadás végeredménye 12. Mivel ez még nem tekinthető véglegesnek, mivel nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egyesével összeadjuk, aminek az eredménye három. Ez a lottóhúzás leegyszerűsített száma. A három a beszéd szimbóluma, ezen kívül a kifejezés minden formájának szimbóluma is.

A Svédország – lottó eredményei és a horoszkóp

A nyerőszámokat figyelembe véve tíz csillagjegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Rák jegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 2,29,34,20.
Az Ikrek jegynek szerencsét hozó sorsolt számok: 5,32.
Végül pedig az Oroszlán jegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 4,22.

A Svédország – lottó eddigi fontosabb főnyeremény rekordjai

Eddig 1 esetben volt kisorsolva főnyeremény a Svédország – lottó játékon 2005. január 1. óta. Az alábbi listán a legnagyobb lottónyereményeket nézheted végig.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. január 1-én kr 7,930,343.00

A Svédország – lottó nyeremények táblázata

A 2005. január 5-én megtartott húzás után a következő nyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék