Svédország – lottó nyerőszámai 2005. január 15-én

A Svédország – lottó sorsolásról

A Svédország – lottó 2005. január 15-én történt 2005/5 sz. számhúzása során a következő számok kerültek kihúzásra: 3,5,8,19,21,25,29. A négy bónusz szám a következőképp alakult: 18,20,22,24. Mivel ennél a játéknál két sorsolást is tartanak, a második sorsolás eredménye a következő: . A Svédország – lottó számsorsolása helyi idő szerint 20:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Svédország – lottó nyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani szeretnél, a lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt kaparinthatsz meg a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz.

A Svédország – lottó húzás rövid elemzése

Ennél a játéknál két számhúzást is tartanak, de az elemzésem csak az elsőre húzott számokra vonatkozik. Lássuk tehát a Svédország – lottó számait! A 2005. január 15-én kihúzott kombináció 5 páros és 6 páratlan kisorsolt lottószámot tartalmaz a tizenegyből, ami esetünkben egy elfogadható páros-páratlan arány. A kisorsolt nyerőszámokat ha összeadjuk, akkor 194 adódik. Az így rendelkezésre álló 194 jegyeit összeadva az összeadás végeredménye 14. Mivel ez még nem tekinthető véglegesnek, mivel nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összeadjuk, aminek a végeredménye öt. Ez a lottósorsolás központinak hívott száma. Az öt a Jupiter szimbóluma, valamint a szabadság szimbóluma is. Ehhez még hozzávehetem a páros/páratlan számok összege közti differenciát, ami ennél a sorsolásnál 10, aminek megfejtését innentől a fantáziádra bízom.

Esetleg ha most érintve érzed magad, az nem csupán véletlen, hanem egy intő felhívás! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy lottóznod kell! Ha lottózni szeretnél, a lottók itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket érzékelnek és gyorsan akcióba lendülnek.

A Svédország – lottó számhúzása és a csillagjegyek

Minden számot figyelembe véve tizenkettő zodiákusnak kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez az összes!! Minden jegy szerencsésnek volt mondható ezen a sorsoláson.

A Svédország – lottó eddigi jelentősebb lottó főnyeremény rekordjai

Eddig 3 ízben volt jelentős jackpot a Svédország – lottó játékon 2005. január 1. óta. Az alábbi listán a legnagyobb fődíjakat nézheted végig.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. január 1-én kr 7,930,343.00
2005. január 15-én kr 1,499,814.00
2005. január 8-án kr 1,404,563.00

A Svédország – lottó nyeremény kifizetések

A 2005. január 15-én megtörtént számsorsolás után az alábbi lottónyeremények kerültek kifizetésre:

Játék