Svédország – lottó nyerőszámai 2005. január 1-én

A Svédország – lottó lottóhúzásról

A Svédország – lottó 2005. január 1-én megtörtént 2005/1 sz. számhúzása során a következő számok kerültek kihúzásra: 6,10,11,12,20,23,26. A négy bónusz szám a következő volt: 3,7,24,25. Mivel ennél a játéknál két számsorsolást is tartanak, a második számhúzás eredménye a következő: . A Svédország – lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 20:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Svédország – lottó lottónyertese, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni óhajtanál, a játékok itt vannak.

A Svédország – lottó sorsolásának számelemzése

Ennél a játéknál két lottóhúzást is tartanak, de a számmisztikai elemzésem csak az elsőre sorsolt számokra vonatkozik. Elemezzük tehát a Svédország – lottó számait! A 2005. január 1-én kijött számkombináció 6 páros és 5 páratlan értéket tartalmaz a tizenegyből, ami egyébként egy elfogadható számarány. Mindezen számokat ha összeadjuk, akkor 167 a számított végeredmény. Az így rendelkezésre álló 167 számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye 14. Mivel ez még nem véglegesen egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összegezzük, aminek az eredménye öt. Ez a lottósorsolás bázisnak hívott száma. Az öt a Jupiter szimbóluma, ezen kívül a haladás szimbóluma is.

Ha most kissé nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem csupán véletlen, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha izgulni szeretnél, a legnagyobb játékok itt vannak. A nyertesek olvasnak a jelekből, amiket érzékelnek és gyorsan mernek dönteni és játszani.

A Svédország – lottó sorsolása és az égövi jegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve tíz csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Rák számára szerencsét jelentő lottószámok: 11,20,7,25.
A Bika nézőpontjából szerencsés lottószámok: 6,24.
Végezetül pedig a Mérleg jegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 6,24.

A Svédország – lottó kifizetett nyeremények

A 2005. január 1-én megtartott számhúzás után az alábbi pénzösszegek kerültek kifizetésre:

Játék