Lottószelvény webáruház regisztráció

Regisztráció – miért kell regisztrálni?

A Lotter és a lottozo.com két független oldal, mi itt a lottozo.com-on számtalan hasznos információt nyújtunk a lottó játékokkal kapcsolatban, de a szelvényeket a webáruházban, azaz a Lotter oldalán tudod megszerezni.

Regisztráció menete

A regisztrációhoz kattints ide:
A regisztrációhoz szükséges Lotter képernyő egy új ablakban fog megnyílni. Ha minden jól ment, ezt a szöveget látod: OPEN YOUR FREE ACCOUNT
(Amennyiben már regisztráltál és be vagy lépve, akkor nem fog ez a képernyő megjelenni, abban az esetben már az egyenleg feltöltés vagy a játék oldalakon haladhatsz tovább.)
A továbbiakban ez a leírás ismerteti, mit kell tenned a Lotter képernyőjén, hogy sikeresen beregisztráld magad a webáruházba, képes legyél szelvényt szerezni és megkapni a nyereményt.

Lotter regisztráció

Egy regisztráció kitöltési példa

A regisztráció nagyon egyszerű, lényegében csak öt adatot kell megadnod ebben a sorrendben:

  • First Name: csak keresztnév, a vezetéknevedet majd később kell megadni.
  • Username: a rendszerben használt felhasználói név, kisbetűkkel. Ezzel és a jelszóval tudsz majd később belépni. Vedd figyelembe, hogy több millió regisztrált játékosunk van, így az egyszerű és rövid nevek, mint pl: „joe” már foglaltak lesznek! Találj ki egy számodra könnyen megjegyezhető, de alkalmas felhasználói nevet!
  • Password: Jelszó, amit érdemes felírnod még valahova. Nincs megkötés a jelszó hosszára, összetételére vonatkozóan. Ékezetes betűket és speciális írásjeleket nem javaslunk, mert ezeket nem minden esetben lehet ugyanúgy megadni később.
  • Repeat Password: az előzőleg megadott jelszó, még egyszer.
  • Email address: e-mail címed, amit a leggyakrabban nézel. Lehetőség szerint a freemail, citromail, hotmail, stb. ingyenes levelezők kerülendőek, mert az általunk küldött fontos levelek – pl. a nyereményedről szólóak – ezeknél könnyen a SPAM (levélszemét) mappában kötnek ki. A gmail levelező vagy egyéb levelezők inkább ajánlottak. De ha be tudod állítani a leveleződet, hogy ne tekintse levélszemétnek a LOTTER által küldött leveleket, (ezek mindig a …@thelotter.com címről érkeznek) akkor az is jó lesz. Még egy utolsó megkötés: egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a LOTTER rendszerében.
    Miután kitöltötted a mezőket, nyomd meg a gombot!
Hibaüzenetet kaptál?
Ha valami nem volt rendben, akkor az érintett mező mellett megjelenik a hibaüzenet. A legáltalánosabb hibák, amiket elkövethetsz: van már ilyen felhasználói név a rendszerben, ezzel az e-mail címmel már regisztráltak, a két jelszó nem egyezik, vagy valamelyik mezőt üresen hagytad.
Ha kell, javítsd a hibát, ellenőrizd a mezőket és ismét nyomd meg a gombot!

Ha minden rendben volt, akkor a regisztrációd befejeződött, mostantól van egy webáruház egyenleged, ami 0 és kapod a Lotter hírleveleit is. Erről egy ilyen tájékoztató képernyőt kapsz, ami pár másodperc után el is tűnik:

Lotter regisztráció befejezése

Sikeres regisztráció

A Lotter küld egy üdvözlő e-mail üzenetet is a megadott e-mail címre, ami így néz ki:

Lotter üdvözlő e-mai

Lotter üdvözlő e-mail (részlet)


Érdemes a thelotter.com feladót biztonságosnak jelölni a levelező rendszeredben, hogy mindig megkapd az ajánlatokat, érdekességeket, üzeneteket a Lottertől!

Ezzel a regisztráció véget ért. Már játékba is lendülhetsz, de ehhez először fel kell töltened a webáruház egyenlegedet egy minimális összeggel!
Itt folytathatod a feltöltéssel.