New York Sweet Million lottó nyerőszámai 2014. április 7-én

A New York Sweet Million lottó számhúzásról

A New York Sweet Million lottó 2014. április 7-én tartott 2014/28 sz. számsorsolása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 15,19,26,33,37,39. A New York Sweet Million lottó számainak sorsolása helyi idő szerint 23:30 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a New York Sweet Million lottó játékosa, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni akarsz, a legnagyobb lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójában vásárolt lottószelvényt szerezhetsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között öröm válogatni. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy főnyeremény birtokosa legyél a New York Sweet Million lottó játékon, vagy a világ tetszőleges másik lottó játékán!

A New York Sweet Million lottó húzás rövid elemzése

A 2014. április 7-én kihúzott számoszlop 1 páros és 5 páratlan értéket tartalmaz a hatból, ami tulajdonképpen egy remek konstelláció. Mindezen számokat ha összeadjuk, akkor 169 jön ki eredményül. Az így eredényül kapott 169 egyes számjegyeit összeadva a végeredmény 16. Mivel ez még nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egyesével összeadjuk, aminek a végösszege hét. Ez a lottóhúzás központi, ún. tórusz száma. A hét a legősibb mágikus erejűnek tartott szám, de ezen túlmenően a mélyen gondolkodó emberek szimbóluma is.

Ha most kissé eltalálva érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is jelentheti ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha lottózni akarsz, a legnagyobb játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan döntenek a játékról.

A New York Sweet Million lottó eredményei és az állatövi jegyek

Összesen hét zodiákusnak kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Bika jegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 15,33.
Az Oroszlán szempontjából szerencsés nyerőszámok: 19,37.
Végezetül pedig a Mérleg csillagjegynek szerencsét jelentő sorsolt számok: 15,33.

A New York Sweet Million lottó eddigi legjelentősebb lottónyeremény rekordjai

Eddig 29 különböző esetben volt kisorsolva fődíj a New York Sweet Million lottó játékon 2011. január 3. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett jackpotokat tekintheted meg. A listán nincs rajta az összes fődíj, csak az eddigi utolsó három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2014. február 27-én $ 1,000,000.00
2013. december 9-én $ 1,000,000.00
2013. december 5-én $ 1,000,000.00

A New York Sweet Million lottó nyeremény kifizetések

A 2014. április 7-én megtörtént sorsolás után az alábbiakban található pénznyeremények kerültek kifizetésre:

Játék