New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámai 2014. április 7-én

A New Jersey – Pick Six lottó sorsolásáról

A New Jersey – Pick Six lottó 2014. április 7-én tartott 2014/28 sz. sorsolása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 17,28,29,36,41,46. A New Jersey – Pick Six lottó számsorsolása helyi idő szerint 21:56 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a New Jersey – Pick Six lottó játékosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni óhajtasz, a legnagyobb játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt szerezhetsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek némelyike hatalmas nyereményt kínál. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy lottómilliomos legyél a New Jersey – Pick Six lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottó játékán!

A New Jersey – Pick Six lottó húzás rövid elemzése

Lássuk tehát a New Jersey – Pick Six lottó számait! A 2014. április 7-én kijött számkombináció 3 páros és 3 páratlan kisorsolt lottószámot tartalmaz a hatból, ami tulajdonképpen egy teljes azonosság, emi elég szerencsés páros-páratlan arány. A nyerőszámokat összegezve 197 jön ki. Az így eredényül kapott 197 jegyeit összeadva az összeadás végeredménye 17. Mivel ez még nem egy egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egyesével összeadjuk, aminek a végeredménye nyolc. Ez a lottósorsolás tórusznak nevezett száma. A nyolc a játék végtelenségének jelképe, valamint a végtelen létezés és élet szimbóluma is. Ehhez még hozzávehetem a páros/páratlan számok összege közti különbséget, ami ennél a számsorsolásnál 23, aminek értelmezését a szabad meglátásodra bízom.

Ha a fentiek miatt megérintve érzed magad, az nem véletlen, hanem egy jel! Azt is mutathatja ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha izgulni akarsz, a lottó játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan döntést hoznak a játékról.

A New Jersey – Pick Six lottó számhúzása és a csillagjegyek

Összesen nyolc csillagjegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak hármat emelnék ki közülük.
A Kos szempontjából szerencsét hozó egyetlen kisorsolt szám: 36.
Az Ikrek szempontjából szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 41.
Végül pedig a Rák nézőpontjából szerencsét jelentő egyetlen nyerőszám: 29.

A New Jersey – Pick Six lottó eddigi jelentősebb nyeremény rekordjai

Eddig 96 különböző esetben volt jelentős jackpot a New Jersey – Pick Six lottó játékon 2002. március 4. óta. Az alábbi listán a legnagyobb jackpotokat futhatod át. A listán nem szerepel az összes nyeremény rekord, csak az eddigi utolsó három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2002. június 3-án $ 45,500,000.00
2004. május 10-én $ 35,000,000.00
2009. június 4-én $ 24,250,000.00

A New Jersey – Pick Six lottó nyereménytáblázat

A 2014. április 7-én megtörtént számsorsolás után az alábbi táblázat szerinti pénzösszegek kerültek kifizetésre:

Játék