New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámai 2002. március 4-én

A New Jersey – Pick Six lottó sorsolásáról

A New Jersey – Pick Six lottó 2002. március 4-én megtörtént 2002/62 sz. lottóhúzása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 6,8,11,14,16,36. A New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 19:56 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a New Jersey – Pick Six lottó nyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha nyerni akarsz, a külföldi lottók itt vannak. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy milliomos legyél a New Jersey – Pick Six lottó játékon, vagy a világ valamelyik hatalmas másik lottóján!

A New Jersey – Pick Six lottó számsorsolás spirituális elemzése

A 2002. március 4-én kisorsolt kombináció 5 páros és 1 páratlan lottószámot tartalmaz a hatból, ami egyébként egy remek együttállás. A húzott számokat összegezve 91 jön ki eredményül. Az így eredényül kapott 91 számjegyeit összegezve az eredmény 10. Mivel ez még nem egy egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egyesével összeadjuk, aminek a végösszege egylesz. Ez a lottóhúzás központi száma. Az egy az elindulás szimbóluma, de ezen túlmenően az egység jelképe is.

Amennyiben megérintve érzed magad, az nem véletlen egybeesés, hanem egy intő jel! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy keresned kell egy megfelelő játékot és játszanod kell rajta most! Ha lottózni szeretnél, a külföldi lottók itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan akcióba lendülnek.

A New Jersey – Pick Six lottó eredményei és a csillagjegyek

Minden számot figyelembe véve kilenc állatövi jegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Rák nézőpontjából szerencsés sorsolt számok: 11,16.
A Kos csillagjegynek szerencsét jelentő egyetlen nyerőszám: 36.
Végezetül pedig a Bika számára szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 6.

A New Jersey – Pick Six lottó kifizetések

A 2002. március 4-én tartott számhúzás után a következő nyereménytáblázatban szereplő pénznyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék