New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámai 2002. június 3-án

A New Jersey – Pick Six lottó sorsolásról

A New Jersey – Pick Six lottó 2002. június 3-án megtörtént 2002/88 sz. húzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 6,11,15,16,26,37. A New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 19:56 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a New Jersey – Pick Six lottó lottónyertese, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha nyerni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt kaparinthatsz meg a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül mindig tudsz választani. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy hatalmas lottó jackpot birtokosa legyél a New Jersey – Pick Six lottó játékon, vagy a világ valamelyik nagy másik lottóján!

A New Jersey – Pick Six lottó sorsolásának számmisztikai elemzése

A 2002. június 3-án sorsolt végső számoszlop 3 páros és 3 páratlan lottószámot tartalmaz a hatból, ami egy azonosság, ami elég ritka számarány. A nyerőszámokat ha összeadjuk, akkor 111 jön ki. Az így kapott 111 egyes számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye három. Ez a lottóhúzás meghatározó száma. A három a beszéd szimbóluma, ezen kívül a kézimunka, rajz vagy írás szimbóluma is.

Ha megérintve érzed magad, az nem a véletlen műve, hanem egy jel! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy lottóznod kell! Ha nyerni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. A nyertesek olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan döntenek a játékról.

A New Jersey – Pick Six lottó sorsolása és a csillagjegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve hat állatövi jegynek kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Bika csillagjegynek szerencsét hozó kisorsolt számok: 6,15.
A Rák részére szerencsét hozó kisorsolt számok: 11,16.
Végül pedig a Mérleg nézőpontjából szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 6,15.

A New Jersey – Pick Six lottó eddigi legnagyobb nyeremény rekordjai

Eddig 1 különböző esetben volt sorsolva fődíj a New Jersey – Pick Six lottó játékon 2002. március 4. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett összegeket nézheted végig.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2002. június 3-án $ 45,500,000.00

A New Jersey – Pick Six lottó kifizetett nyeremények

A 2002. június 3-án megtartott számsorsolás után az alábbi lottónyeremények kerültek kifizetésre:

Játék