New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámai 2002. július 15-én

A New Jersey – Pick Six lottó számhúzásról

A New Jersey – Pick Six lottó 2002. július 15-én tartott 2002/100 sz. lottóhúzása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 6,8,18,23,25,38. A New Jersey – Pick Six lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 19:56 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a New Jersey – Pick Six lottó milliomosa, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni óhajtasz, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis érvényes lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek némelyike hatalmas nyereményt kínál. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy főnyeremény birtokosa legyél a New Jersey – Pick Six lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottó játékán!

A New Jersey – Pick Six lottó sorsolásának számmisztikai elemzése

A 2002. július 15-én sorsolt kombináció 4 páros és 2 páratlan értéket tartalmaz a hatból, ami végülis egy elég ritka együttállás. A sorsolt számokat összegezve 118 a pontos végösszeg. Az így eredényül kapott 118 egyes számjegyeit összeadva az eredmény 10. Mivel ez még nem kisebb tíznél, azaz nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összeadjuk, aminek a végeredménye egy. Ez a sorsolás meghatározó száma. Az egy az elindulás jelképe, valamint emellett az egyedüli nyeremény szimbóluma is.

Esetleg ha most érintve érzed magad, az nem véletlen, hanem egy intő jel! Azt is jelentheti ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha izgulni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket az Univerzum küld nekik és gyorsan mernek dönteni és játszani.

A New Jersey – Pick Six lottó számhúzása és a zodiákusok

Mindösszesen kilenc zodiákusnak kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Rák szempontjából szerencsét hozó húzott nyerőszámok: 25,38.
A Kos csillagjegynek szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 18.
Végül pedig a Bika csillagjegynek szerencsés egyetlen lottószám: 6.

A New Jersey – Pick Six lottó eddigi nagyobb lottónyeremény rekordjai

Eddig 2 különböző alkalommal volt kisorsolva jackpot a New Jersey – Pick Six lottó játékon 2002. március 4. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett fődíjakat nézheted meg.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2002. június 3-án $ 45,500,000.00
2002. július 15-én $ 13,000,000.00

A New Jersey – Pick Six lottó kifizetések

A 2002. július 15-én történt számsorsolás után az alábbi táblázat szerinti pénznyeremények kerültek kifizetésre:

Játék