Missouri lottó nyerőszámai 2005. március 9-én

A Missouri lottó számsorsolásról

A Missouri lottó 2005. március 9-én történt 2005/20 sz. számsorsolása során a következő számok kerültek kihúzásra: 2,5,10,12,14,25. A Missouri lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 20:57 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottó játékos, ha velünk lottózol! Ha lottózni óhajtanál, a legnagyobb lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt szerezhetsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül bármikor kiválaszthatod a legnagyobbat. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy lottó nyertes legyél a világ bármelyik másik lottó játékán!

A Missouri lottó számsorsolás spirituális elemzése

Néha meglepő lehet a végeredményként kapott lottószámokat kicsit szokatlan szempontból is körbejárni. Nézzük tehát a Missouri lottó sorsolt számait! A 2005. március 9-én kihúzott végső számoszlop 4 páros és 2 páratlan elemet tartalmaz a hatból, ami ebben az esetben egy igen ritka együttállás. A sorsolt számokat ha összegezzük, akkor 68 jön ki eredményül. Az így kiszámított 68 számjegyeit összegezve az eredmény 14. Mivel ez még nem megfelelő, mivel nem egyjegyű, ezért ennek számjegyeit is összegezzük, aminek a végeredménye ötlesz. Ez a lottósorsolás tórusznak nevezett száma. Az öt a változékonyság szimbóluma, ezen kívül a haladás szimbóluma is. Ehhez még hozzátehetem a páros/páratlan számok summája közti eltérést, ami ebben a számsorsolásban 8, aminek értelmezését Rád, az olvasómra bízom.

Ha most esetleg eltalálva érzed magad, akkor az nem véletlen, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha izgulni akarsz, a lottó játékok itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket kapnak és gyorsan döntenek a játékról.

A Missouri lottó számhúzása és a horoszkóp

Mindösszesen hat csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
Az Ikrek számára szerencsét jelentő kisorsolt számok: 5,14.
A Rák jegynek szerencsét jelentő kisorsolt számok: 2,25.
Végezetül pedig a Szűz csillagjegynek szerencsét hozó húzott nyerőszámok: 5,14.

A Missouri lottó eddigi legjelentősebb lottó főnyeremény rekordjai

Eddig 1 esetben volt kisorsolva főnyeremény a Missouri lottó játékon 2005. január 1. óta. Az alábbi listán a legnagyobb főnyereményeket nézheted meg.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. február 19-én $ 2,600,000.00

A Missouri lottó nyereménytáblázat

A 2005. március 9-én tartott számsorsolás után az alábbiakban található pénznyeremények kerültek kifizetésre:

Játék