Mexikó – Melate Retro lottó nyerőszámai 2013. március 23-án

A Mexikó – Melate Retro lottó sorsolásról

A Mexikó – Melate Retro lottó 2013. március 23-án történt 2013/294 sz. számsorsolása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 13,18,25,27,28,30. A bónusz szám a következő volt: 12. A Mexikó – Melate Retro lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 20:30 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottó játékos, ha velünk lottózol! Ha lottózni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt szerezhetsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyen érdemes játszanod. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy lottónyeremény birtokosa legyél a világ bármelyik másik lottóján!

A Mexikó – Melate Retro lottó lottóhúzás számmisztikai elemzése

Elemezzük tehát a Mexikó – Melate Retro lottó számsorsolást! A 2013. március 23-án húzott számoszlop 4 páros és 3 páratlan lottószámot tartalmaz a hétből, ami esetünkben egy hétköznapinak mondható végeredmény. A kisorsolt nyerőszámokat ha összegezzük, akkor 153 a számított végeredmény. Az így rendelkezésre álló 153 számjegyeit összeadva a végeredmény kilenc. Ez a lottóhúzás központinak hívott száma. A kilenc a Mars bolygó szimbóluma, de ezen túlmenően a legmagasabb energiák szimbóluma is.

Esetleg ha most érintve érzed magad, az nem csupán véletlen, hanem egy intő jel! Azt is jelentheti ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha lottózni akarsz, a külföldi játékok itt vannak. Fortuna kegyeltjei olvasnak a jelekből, amiket érzékelnek és gyorsan döntenek a játékról.

A Mexikó – Melate Retro lottó eredményei és a horoszkóp

Mindösszesen hat zodiákusnak kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Kos részére szerencsét jelentő lottószámok: 18,27.
Az Oroszlán csillagjegynek szerencsét jelentő kisorsolt számok: 13,28.
Végül pedig a Skorpió csillagjegynek szerencsét jelentő nyerőszámok: 18,27.

A Mexikó – Melate Retro lottó eddigi fontosabb nyeremény kifizetési rekordjai

Eddig 1 különböző alkalommal volt kisorsolva fődíj a Mexikó – Melate Retro lottó játékon 2013. január 1. óta. Az alábbi listán a nyerteseknek kifizetett összegeket nézheted végig.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2013. március 23-án MXN$ 21,000,000.00

A Mexikó – Melate Retro lottó kifizetések

A 2013. március 23-án megtartott húzás után a következő nyereménytáblázatban szereplő pénzösszegek kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék