Massachusetts – Megabucks lottó nyerőszámai 2005. október 26-án

A Massachusetts – Megabucks lottó számsorsolásról

A Massachusetts – Megabucks lottó 2005. október 26-án megtörtént 2005/2307 sz. számsorsolása során a következő számok kerültek kihúzásra: 5,10,11,19,33,42. A Massachusetts – Megabucks lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 23:20 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottónyertes, ha velünk lottózol! Ha játszani óhajtanál, a külföldi lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt kaparinthatsz meg a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz.

A Massachusetts – Megabucks lottó számsorsolás spirituális elemzése

Nézzük tehát a Massachusetts – Megabucks lottó számhúzást! A 2005. október 26-án húzott számoszlop 2 páros és 4 páratlan elemet tartalmaz a hatból, ami tulajdonképpen egy igen ritka együttállás. A kisorsolt nyerőszámokat összeadva 120 a számított végeredmény. Az így kiszámított 120 egyes számjegyeit összeadva a végeredmény pedig három. Ez a lottósorsolás meghatározó száma. A három a beszéd szimbóluma, de ezen túlmenően a gondolkodó ember szimbóluma is.

Ha most eltalálva érzed magad, az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy lottóznod kell! Ha nyerni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. A szerencsések olvasnak a jelekből, amiket az Univerzum küld nekik és gyorsan cselekszenek.

A Massachusetts – Megabucks lottó számhúzása és a zodiákusok

A nyerőszámokat figyelembe véve hat állatövi jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Bika csillagjegynek szerencsét hozó lottószámok: 33,42.
Az Oroszlán számára szerencsét jelentő lottószámok: 10,19.
Végezetül pedig a Mérleg nézőpontjából szerencsét jelentő nyerőszámok: 33,42.

A Massachusetts – Megabucks lottó kifizetések

A 2005. október 26-án megtörtént lottóhúzás után az alábbi pénzösszegek kerültek kifizetésre:

Játék