Louisiana – lottó nyerőszámai 2005. január 1-én

A Louisiana – lottó lottóhúzásról

A Louisiana – lottó 2005. január 1-én történt 2005/1 sz. sorsolása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 4,7,13,23,24,40. A Louisiana – lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 21:30 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottónyertes, ha velünk lottózol! Ha nyerni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójában vásárolt lottószelvényt kaphatsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz.

A Louisiana – lottó sorsolásának számelemzése

Nézzük tehát a Louisiana – lottó lottó sorsolást! A 2005. január 1-én húzott kombináció 3 páros és 3 páratlan értéket tartalmaz a hatból, ami esetünkben egy azonosság, ami elég ritka végeredmény. A húzott számokat összeadva 111 jön ki. Az így eredényül kapott 111 számjegyeit összegezve az eredmény három. Ez a lottósorsolás központinak hívott száma. A három a Merkúr száma, valamint a jog és a logika szimbóluma is.

A Louisiana – lottó eredményei és a zodiákusok

Mindösszesen hat állatövi jegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak hármat emelnék ki közülük.
Az Oroszlán részére szerencsét jelentő nyerőszámok: 4,13,40.
A Bika szempontjából szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 24.
Végül pedig az Ikrek részére szerencsét hozó egyetlen sorsolt szám: 23.

A Louisiana – lottó nyeremény kifizetések

A 2005. január 1-én történt számsorsolás után az alábbi nyeremények kerültek kifizetésre:

Játék