Lengyel lottó nyerőszámai 2015. augusztus 22-én

A Lengyel lottó számsorsolásról

A Lengyel lottó 2015. augusztus 22-én történt 2015/5673 sz. lottóhúzása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: . A Lengyel lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 21:40 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Lengyel lottó játékosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni szeretnél, a játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis érvényes lottószelvényt szerezhetsz be a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amit csak érdemes megjátszanod.

A Lengyel lottó húzás rövid elemzése

A 2015. augusztus 22-én húzott számoszlop 1 páros és 0 páratlan nyerőszámot tartalmaz , ami ebben az esetben egy nem mindennapi konstelláció. Mindezen számokat összegezve 0 jön ki eredményül. Az így kapott 0 számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye nulla. Ez a számhúzás bázis száma. De a sorsolás rendkívülisége nem ez, hanem az a tény, hogy a páros/páratlan számok összege egyazon összeg! Számolj csak utána!

Ha most kissé nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem csupán véletlen, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is jelentheti ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha lottózni óhajtanál, a külföldi játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

A Lengyel lottó eredményei és a horoszkóp

A nyerőszámokat figyelembe véve tíz csillagjegynek kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Kos szempontjából szerencsét hozó egyetlen kisorsolt szám: 0.
A Bika számára szerencsés egyetlen nyerőszám: 0.
Végül pedig az Ikrek csillagjegynek szerencsét hozó egyetlen lottószám: 0.

A Lengyel lottó eddigi jelentősebb nyeremény kifizetési rekordjai

Eddig 270 alkalommal volt sorsolva jackpot a Lengyel lottó játékon 2009. március 14. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb lottónyereményeket tekintheted meg. A listán nem szerepel az összes főnyeremény, csak az eddigi utolsó három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2015. augusztus 22-én zł 35,234,116.20
2012. február 9-én zł 33,787,496.10
2012. szeptember 1-én zł 30,927,429.60

A Lengyel lottó nyeremények táblázata

A 2015. augusztus 22-én megtartott számsorsolás után az alábbiakban található lottónyeremények kerültek kifizetésre:

Játék