Kansas – Super Kansas Cash lottó nyerőszámai 2014. április 9-én

A Kansas – Super Kansas Cash lottó számsorsolásról

A Kansas – Super Kansas Cash lottó 2014. április 9-én megtörtént 2014/43 sz. lottóhúzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 17,20,21,31,32. A pótszám a következő volt: 14. A Kansas – Super Kansas Cash lottó nyerőszámainak húzása helyi idő szerint 23:05 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottónyertes, ha velünk lottózol! Ha nyerni óhajtanál, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy milliomos legyél a világ tetszőleges másik lottó játékán!

A Kansas – Super Kansas Cash lottó sorsolásának számelemzése

Időnként hasznos a számsorsolást kicsit szokatlan szempontból is megnézni. Vizsgáljuk tehát a Kansas – Super Kansas Cash lottó húzott számait! A 2014. április 9-én húzott kombináció 3 páros és 3 páratlan lottószámot tartalmaz a hatból, ami egy teljes azonosság, emi elég szerencsés konstelláció. Mindezeket ha összegezzük, akkor 135 a pontos végösszeg. Az így eredényül kapott 135 jegyeit összeadva ennek végeredménye pedig kilenc. Ez a lottósorsolás központi száma. A kilenc az energikusság szimbóluma, valamint emellett az őszinteség szimbóluma is. Ehhez még hozzátehetem a páros/páratlan számok summája közti eltérést, ami ebben a számsorsolásban 3, aminek értelmezését a kreativitásodra bízom.

Ha most esetleg nagyon megérintve érzed magad, az nem csupán véletlen, hanem egy intő jel! Azt is mutathatja ugyanis, hogy játszanod kell! Ha izgulni óhajtasz, a külföldi lottók itt vannak. A nyertesek olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan akcióba lendülnek.

A Kansas – Super Kansas Cash lottó számhúzása és az égövi jegyek

Minden számot figyelembe véve nyolc jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
Az Ikrek jegynek szerencsét hozó kisorsolt számok: 32,14.
A Szűz számára szerencsét hozó kisorsolt számok: 32,14.
Végül pedig a Rák jegynek szerencsés egyetlen lottószám: 20.

A Kansas – Super Kansas Cash lottó eddigi jelentősebb nyeremény kifizetési rekordjai

Eddig 47 alkalommal volt kisorsolva főnyeremény a Kansas – Super Kansas Cash lottó játékon 2005. december 31. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett jackpotokat nézheted meg. A listán nem található meg az összes nyeremény rekord, csak az eddigi legnagyobb három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2006. december 4-én $ 3,135,000.00
2011. augusztus 20-án $ 3,050,000.00
2013. november 27-én $ 2,130,000.00

A Kansas – Super Kansas Cash lottó kifizetések

A 2014. április 9-én történt sorsolás után a következő nyereménytáblázatban szereplő összegek kerültek kifizetésre:

Játék