Illinois lottó nyerőszámai 2005. április 25-én

Az Illinois lottó sorsolásáról

Az Illinois lottó 2005. április 25-én történt 2005/36 sz. számsorsolása során a következő számok kerültek kihúzásra: 2,14,24,34,40,49. Az Illinois lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 21:15 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz lottó játékos, ha velünk lottózol! Ha nyerni óhajtasz, a játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt szerezhetsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül bármikor kiválaszthatod a legnagyobbat. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy lottónyeremény birtokosa legyél a világ bármelyik másik lottóján!

Az Illinois lottó sorsolásának számelemzése

Időnként hasznos a sorsolt lottószámokat kicsit elsőre oda nem illő szempontból is elemezni. Vizsgáljuk tehát az Illinois lottó sorsolást! A 2005. április 25-én történt sorsolás eredményeként kapott számoszlop 5 páros és 1 páratlan húzott lottószámot tartalmaz a hatból, ami egyébként egy elég szokatlan számarány. A sorsolt számokat összeadva 163 adódik. Az így rendelkezésre álló 163 számjegyeit összeadva a végeredmény pedig 10. Mivel ez még nem egy egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egymáshoz adjuk, aminek az eredménye végül egylesz. Ez a sorsolás leegyszerűsített száma. Az egy az elindulás jelképe, de ezen túlmenően a lottózás egységének jelképe is.

Ha most kissé érintve érzed magad, az nem véletlen, hanem egy intő jel! Azt is jelentheti ugyanis, hogy játszanod kell! Ha játszani szeretnél, a játékok itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket fentről kapnak és gyorsan mernek dönteni és játszani.

Az Illinois lottó eredményei és az állatövi jegyek

Mindösszesen hat állatövi jegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Rák nézőpontjából szerencsét jelentő nyerőszámok: 2,34.
Az Oroszlán szempontjából szerencsét jelentő sorsolt számok: 40,49.
Végezetül pedig a Bika jegynek szerencsés egyetlen kisorsolt szám: 24.

Az Illinois lottó kifizetett nyeremények

A 2005. április 25-én megtartott számhúzás után a következő összegek kerültek kifizetésre:

Játék