Hogyan játszhatok

Online lottó milliók

Lottószelvény webáruház – Online lottó alapok

Ma már bárki vásárolhat lottószelvényt külföldi játékokra, nem kell az adott országban élni ehhez. A megoldás partnerünk nagy múltú lottószelvény webáruháza, ahol az összes nagy nemzetközi játékra vásárolhatsz lottószelvényt! Elégedett játékosok tízmilliói közül eddig több, mint egy millió nyertes volt a világ minden tájáról, akik összesen 11.7 milliárd Forintnak megfelelő nyereményt kaptak meg. A lottószelvény webáruház-ban vásárolt szelvényeket nem postán kapod meg, hanem beszkennelve láthatod, de ha sokat nyertél, megkaphatod a nyertes lottószelvényt akár a kezedbe is. A nyereményedet egyenlegedhez írják, de onnan akár bankkártyádra vagy számládra utalhatod. A lottószelvény webáruház szolgáltatást 2002 óta nyújtja partnerünk töretlen sikerrel!

Magyar nyertesek voltak már?

Természetesen a több ezer hazai játékos közül több kisebb-nagyobb nyertes is akadt már. A nyeremények a néhány $-os találattól fél millió €-ig változtak az évek során. A magyar rekorder az EuroMillions második nyerőosztályából vitt haza közel fél millió Eurót, azaz kb. 140 millió Forintot!

Mit kell tennem?

Két egyszerű lépésben juthatsz szelvényhez tíz percen belül:

  • Regisztráció a webáruházban
  • Lottószelvény beszerzés

A Lotter oldalához van egy remek magyar nyelvű leírás, annak tanulmányozásával érdemes kezdened, de ha tudsz angolul és nem gond eligazodnod egy webáruházban, akkor indulj el a Lotter oldalán egyből! Egyszerű, nem?
Ha pedig további kérdéseid maradtak, akkor keresd fel a gyakran ismételt kérdések a Lottozo.com és Lotter szolgáltatásairól oldalunkat!

A vásárlás alapjai: Lottószelvény árak

Természetesen egy lottószelvény webáruház esetén az alapkérdés az, hogy mennyibe kerül szelvényt venni? Nos, a hatalmas nyereményű külföldi játékok esetén sem kerül ez lényegesen többe, mintha itthon játszanál, a külföldiekhez képest aprópénz nyereményekért. Lottószelvény árak:

Lottó játék Tippo. Ár Fődíj most
5 $12.50 $ 310 Million
3 $15.00 $ 153 Million
3 $8.25 € 97.3 Million
5 $8.25 € 95.3 Million
4 $11.00 € 45 Million
A teljes árlista, azaz a lottószelvény webáruház által forgalmazott lottószelvények árlistája itt található.

Az Euro Millions nyertesek között már magyar is van!