Lotter – Lottózó – Gyakran ismételt kérdések a szolgáltatásokról

Mi a Lotter és mi a Lottozo.com?

A Lotter lottószelvény szolgáltatásaA Lotter, az internetes lottószelvény webáruház segít neked beszerezni a lottószelvényt az általad választott külföldi játékra. A Lotternek saját weboldala van, amin a lottószelvény webáruházat találod. Az ő közreműködésükkel tudod a szelvényeket megvásárolni. A Lotter oldala egyelőre angolul (és másik tíz nyelven) elérhető, de hamarosan magyarul is elérhető lesz minden! Addig is itt van egy remek magyar nyelvű használati leírás a Lotter oldalához.

Lottozo.com logóA lottozo.com oldal célja a lottó nyeremények, lottó eredmányek és az aktuálisan játszható játékok bemutatása és a hazai közönség külföldi játékra sarkallása. Mindent megteszünk, hogy tájékozott legyél a külföldi lottózásban. A Lottozo.com oldal másik célja, hogy reklámot biztosítson a Lotter oldalának és a magyar nyelvű közönségnek segítsen eligazodni a Lotter oldalán, hogy gond nélkül vásárolhasson szelvényt bármelyik nagy nemzetközi lottóra.

Mennyibe kerülnek a lottószelvények?

Az aktuális ártáblázatunkat itt találod. Az interneten több kisebb-nagyobb weboldal nyújt olyan szolgáltatást, hogy lottószelvényt szerez be számodra. Az alkalmazott árak és jutalékok meglehetősen eltérőek, de ha biztos akarsz lenni abban, hogy a legjobb feltételek mellett és a legjobb árakon szerzed be a szelvényeidet, amit garantáltan meg is vásárolnak, akkor a Lottert válaszd! Senki sem büszkélkedhet ugyanis 12 éves múlttal és egymilliónál is több nyertessel, akik megkapták a nyereményüket!

Kapcsolatban áll a hivatalos lottó társaságokkal a Lotter?

A Lotter egy független szolgáltatás. 2002 óta nyújtja elégedett ügyfeleinek a lottószelvény vásárlás szabadságát a világ 45 legnagyobb lottóján. A koncepció rendkívül egyszerű, mint ahogyan a játék is az. A Lotter egy híd közted és a kedvenc lottó játékod között, legyen az bárhol a világon. A külföldi lottózás szerelmeseinek, a hatalmas nyereményre vágyók igazi paradicsoma!

Ki üzemelteti a Lottert?

Az üzemeltető a Belizben működő, #26-339 licenc szám alatt regisztrált theLotter Enterprises Ltd. nevű cég. (A Lotter weboldala itt érhető el. Az angol nyelvű oldalhoz magyar nyelvű tájékoztatót itt találsz.) A Lotter az internetes szelvényértékesítés úttörőjeként 2002 óta nyújt kimagasló színvonalú szolgáltatást, ami mára 45 játszható lottóra terjed ki. Az évek során több, mint 42 millió dollár (11.7 milliárd Ft) nyereményt fizetett ki, rendkívül büszke az általa az iparágban megteremtett magas standardokra, amit a biztonság, a megbízhatóság és ügyfél elégedettség terén elért. Keresgélhetsz a neten, de a Lotter lesz a legmegbízhatóbb és legnagyobb lottó választékot (nem mellesleg a legjobb áron) kínáló portál, nem véletlen, hogy mi is őket választottuk partnerül!

Ki vásárolhat a Lotter-től lottószelvényt?

Minden kedves vásárlónkat üdvözlünk a webáruházban, aki betöltötte a 18. életévét. (Ez magyar vásárlókra igaz, más országokban lakókra ettől eltérő szabályok vonatkozhatnak.)

Hogyan működik a szolgáltatás?

A Lotter az általa üzemeltetett nemzetközi hálózaton keresztül az ügyfelek nevében megvásárolja a szelvényt az adott ország helyi hivatalos lottó fogadási irodájában. Ezután ezt a szelvényt beszkenneli és az ügyfél rendelkezésére bocsátja a webirodán keresztül. A játékosnak nem szükséges ellenőriznie a nyerőszámokat, mivel ezt egy automata rendszer megteszi helyette, de természetesem a szelvény fotójának birtokában ezt bármikor megteheti.
Az eredeti szelvény a Lotter helyi irodájában biztonságosan meg van őrizve, főnyeremény esetére. A kisebb nyereményeket a Lotter 24 órán belül jóváírja a webáruház egyenlegedhez, majd a nyereményt beszedi az adott helyi lottótársaságtól. A nyereményekből semmilyen illeték vagy százalék nem kerül levonásra, pontosan annyi pénzt kapsz, amennyi a lottótársaság által közzé volt téve.

Magyar nyertesek voltak már?

Természetesen a több ezer hazai játékos közül több kisebb-nagyobb nyertes is akadt már. A nyeremények a néhány $-os találattól fél millió €-ig változtak az évek során. A magyar rekorder az EuroMillions második nyerőosztályából vitt haza közel fél millió Eurót, azaz kb. 140 millió Forintot!

Mekkora egy átlagos külföldi nyeremény?

Ez nagyon változó, de a legnagyobb külföldi nyeremények Forintra átszámolva mindig meghaladják a többmilliárdos nagyságrendet. Akkor jársz tehát a legjobban a külföldi lottózással, ha igyekszel a legnagyobb nyereményű játékokra szelvényt venni.

Mit kell tennem?

Két egyszerű lépésben juthatsz szelvényhez tíz percen belül:

A Lotter oldalához van egy remek magyar nyelvű leírás, ami mindent elmagyaráz és bemutat, lépésről-lépésre. Egyszerű, nem?

Milyen ingyenes szolgáltatásokat nyújt a Lotter?

Több ingyenes szolgáltatás is van, amelyek mind az ügyfelek elégedettségét szolgálják, mint a lottó eredmények küldése e-mailben (kérésre), emlékeztetés a nagy főnyereményekre e-mailben (kérésre), SMS értesítés nyeremény esetén, nonstop ügyfélszolgálat telefonon, chaten, valamint kedvezményeket nyújtó VIP szintek a játékok gyakoriságától függően.

Hogyan kaphatok a játékok árából kedvezményt a Lotter-en?

Az első szelvény kifizetett árát visszakapod és ismét eljátszhatod! Előfizetéses játék esetén minden 10. szelvény ingyenes. A VIP klubban 2.5%, 5%, 7.5%, 12.5%, 20% kedvezmények várnak a játékok árából, attól függően, hogy az adott hónapban mennyit játszottál.
A lottozo.com VIP klubban kedvezmények járnak

Alkalmaz bármilyen illetéket vagy jutalékot a Lotter?

Nem. Se vásárlásnál, se a nyereményeknél. A vásárlásnál az oldalon előre megadott összeget fizeted ki, apró betűs rész, vagy trükkök nélkül. (A megadott árból kedvezményt kaphatsz, a VIP tagságodnak megfelelően.) A lottó játékok ártáblázatát itt találod.

Nyeremény esetén a kis nyeremények ($2500 alatt) 24 órán belül a webáruház egyenlegedhez jóváírásra kerülnek, amit kikérhetsz pénzben vagy levásárolhatod szelvényekre. A jóváírás összege azonos az adott lottótársaság által hivatalosan közzétett nyereménnyel, viszont a webáruház egyenleged valutájára át lesz váltva. Nagy nyeremény esetén lehetőséged van személyes ügyintézésre is, amihez a Lotter minden kellő segítséget (repülőjegy, ügyvéd, tolmács) megad.

Hogyan kezdhetem a játékot?

Mi sem egyszerűbb. Felkészültél a hatalmas külföldi nyereményre? Akkor máris kezdheted a lottó játékot itt! És ki tudja, hamarosan a lottó nyertesek kispadján találhatod magad, mint ez a szimpatikus pár, akik 45 millió Eurót nyertek.

Nemzetközi lottó nyertesek