Francia EuroMillions lottó nyerőszámai 2014. április 8-án

A Francia EuroMillions lottó lottóhúzásról

A Francia EuroMillions lottó 2014. április 8-án történt 2014/28 sz. számsorsolása során a következő számok kerültek kihúzásra: 11,18,29,42,49. A két pótszám a következőképp alakult: 4,11. A Francia EuroMillions lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 22:45 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Francia EuroMillions lottó nyertese, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha nyerni szeretnél, a legnagyobb játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyen érdemes játszanod. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy milliomos legyél a Francia EuroMillions lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottó játékán!

A Francia EuroMillions lottó húzás rövid elemzése

Vizsgáljuk tehát a Francia EuroMillions lottó számsorsolást! A 2014. április 8-án húzott számoszlop 3 páros és 4 páratlan lottószámot tartalmaz a hétből, ami ebben az esetben egy megfelelő, átlagos együttállás. Mindezeket ha összeadjuk, akkor 164 jön ki. Az így eredényül kapott 164 számjegyeit összegezve a végeredmény pedig 11. Mivel ez még nem kisebb tíznél, azaz nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egyesével összeadjuk, aminek az eredménye kettőlesz. Ez a számsorsolás központinak hívott száma. A kettő az alázatosság szimbóluma, valamint emellett a párkapcsolat szimbóluma is.

Ha most nagyon eltalálva érzed magad, akkor az nem csupán véletlen, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is jelentheti ugyanis, hogy keresned kell egy megfelelő játékot és játszanod kell rajta most! Ha lottózni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. A valódi profik olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

A Francia EuroMillions lottó sorsolása és az égövi jegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve hat csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Rák jegynek szerencsét jelentő kisorsolt számok: 11,29,11.
Az Oroszlán csillagjegynek szerencsés kisorsolt számok: 49,4.
Végül pedig a Kos nézőpontjából szerencsét jelentő egyetlen nyerőszám: 18.

A Francia EuroMillions lottó eddigi fontosabb nyeremény kifizetési rekordjai

Eddig 2 különböző esetben volt sorsolva főnyeremény a Francia EuroMillions lottó játékon 2013. december 31. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett fődíjakat futhatod át.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2014. január 31-én € 72,149,579.00
2014. január 7-én € 65,138,886.00

A Francia EuroMillions lottó kifizetett nyeremények

A 2014. április 8-án történt sorsolás után az alábbi összegek kerültek kifizetésre:

Játék