Florida – Mega Money lottó nyerőszámai 2014. április 8-án

A Florida – Mega Money lottó sorsolásról

A Florida – Mega Money lottó 2014. április 8-án tartott 2014/28 sz. sorsolása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 26,30,39,41. A pótszám a következő volt: 1. A Florida – Mega Money lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 23:15 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Florida – Mega Money lottó milliomosa, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni szeretnél, a lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt szerezhetsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül bármikor kiválaszthatod a legnagyobbat.

A Florida – Mega Money lottó lottóhúzás számmisztikai elemzése

A 2014. április 8-án kijött számoszlop 2 páros és 3 páratlan elemet tartalmaz az ötből, ami tulajdonképpen egy szokásos végeredmény. Mindezen számokat ha összeadjuk, akkor 137 jön ki eredményül. Az így kapott 137 egyes számjegyeit összeadva az eredmény 11. Mivel ez még nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összegezzük, aminek a végösszege kettő. Ez a sorsolás tórusznak nevezett száma. A kettő a nőiesség, az intuíció szimbóluma, valamint emellett a párkapcsolat szimbóluma is.

Amennyiben megszólítva érzed magad, akkor az nem csupán véletlen, hanem egy intő jel! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha lottózni óhajtanál, a lottó játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket érzékelnek és gyorsan döntenek a játékról.

A Florida – Mega Money lottó számhúzása és az állatövi jegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve hét jegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak háromról beszélek, akik egyébként a legszerencsésebbek voltak.
A Nyilas szempontjából szerencsét jelentő kisorsolt számok: 30,39.
A Halak jegynek szerencsét jelentő lottószámok: 30,39.
Végül pedig az Ikrek szempontjából szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 41.

A Florida – Mega Money lottó eddigi legjelentősebb nyeremény kifizetési rekordjai

Eddig 12 különböző alkalommal volt kisorsolva főnyeremény a Florida – Mega Money lottó játékon 2013. szeptember 3. óta. Az alábbi listán a nyerteseknek kifizetett lottónyereményeket nézheted meg. A listán nincsen rajta az összes jackpot nyeremény, csak az eddigi legnagyobb három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2014. március 18-án $ 2,000,000.00
2014. január 21-én $ 2,000,000.00
2013. november 5-én $ 2,000,000.00

A Florida – Mega Money lottó nyeremények táblázata

A 2014. április 8-án tartott sorsolás után az alábbi pénznyeremények kerültek kifizetésre:

Játék