Florida lottó nyerőszámai 2002. április 3-án

A Florida lottó sorsolásáról

A Florida lottó 2002. április 3-án tartott 2002/71 sz. lottóhúzása során a következő számok kerültek kihúzásra: 1,9,26,28,30,38. A Florida lottó számsorsolása helyi idő szerint 23:15 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Florida lottó milliomosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis érvényes lottószelvényt kaparinthatsz meg a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyen érdemes játszanod.

A Florida lottó sorsolásának számelemzése

Nézzük tehát a Florida lottó számait! A 2002. április 3-án történt sorsolás eredményeként kapott számoszlop 4 páros és 2 páratlan húzott lottószámot tartalmaz a hatból, ami esetünkben egy remek páros-páratlan arány. A nyerőszámokat ha összegezzük, akkor 132 jön ki. Az így eredényül kapott 132 számjegyeit összegezve a végeredmény hat. Ez a lottósorsolás központi, ún. tórusz száma. A hat a szépség szimbóluma, valamint emellett a harmónia szimbóluma is.

A Florida lottó számhúzása és az égövi jegyek

Mindösszesen nyolc csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
Az Oroszlán szempontjából szerencsét hozó nyerőszámok: 1,28.
A Kos csillagjegynek szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 9.
Végül pedig a Rák számára szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 38.

A Florida lottó eddigi jelentősebb lottó főnyeremény rekordjai

Eddig 1 alkalommal volt kisorsolva főnyeremény a Florida lottó játékon 2002. március 2. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb összegeket nézheted meg.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2002. április 3-án $ 11,000,000.00

A Florida lottó kifizetett nyeremények

A 2002. április 3-án történt lottóhúzás után az alábbiakban található nyeremények kerültek kifizetésre:

Játék