Egyesült Királyság – Thunderball lottó nyerőszámai 2014. április 9-én

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó lottóhúzásról

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó 2014. április 9-én történt 2014/1577 sz. számsorsolása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 2,7,8,13,26. A pótszám a következő volt: 10. Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó számhúzása helyi idő szerint 19:30 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Egyesült Királyság – Thunderball lottó lottónyertese, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni akarsz, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójában vásárolt lottószelvényt szerezhetsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy főnyeremény birtokosa legyél az Egyesült Királyság – Thunderball lottó játékon, vagy a világ valamelyik nagy másik lottóján!

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó számsorsolás spirituális elemzése

Elemezzük tehát az Egyesült Királyság – Thunderball lottó lottóhúzást! A 2014. április 9-én kihúzott számkombináció 4 páros és 2 páratlan nyerőszámot tartalmaz a hatból, ami végülis egy igen nagyszerű és ritka számeloszlási kombináció. Mindezen számokat ha összeadjuk, akkor 66 a pontos végösszeg. Az így eredényül kapott 66 egyes számjegyeit összeadva a végeredmény 12. Mivel ez még nem tekinthető véglegesnek, mivel nem egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is egyesével összeadjuk, aminek a végeredménye három. Ez a sorsolás központi, ún. tórusz száma. A három a kifejezés minden formájának szimbóluma, ezen kívül a gondolkodó ember szimbóluma is.

Ha most nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel! Azt is jelentheti ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha lottózni szeretnél, a játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket fentről kapnak és gyorsan cselekszenek.

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó eredménye és az égövi jegyek

Minden számot figyelembe véve négy csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Következzen emiatt mind a négy.
A Rák jegynek szerencsét jelentő nyerőszámok: 2,7.
Az Oroszlán részére szerencsét jelentő húzott nyerőszámok: 13,10.
A Bak szempontjából szerencsét hozó sorsolt számok: 8,26.
Végül pedig a Vízöntő szempontjából szerencsét jelentő sorsolt számok: 8,26.

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó eddigi legjelentősebb lottó főnyeremény rekordjai

Eddig 185 különböző esetben volt megnyerve fődíj az Egyesült Királyság – Thunderball lottó játékon 2009. január 3. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett összegeket tekintheted át. A listán nincsen rajta az összes főnyeremény, csak az eddigi legjelentősebb négy.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2014. április 2-án £ 500,000.00
2014. március 14-én £ 500,000.00
2014. március 12-én £ 500,000.00
2014. február 26-án £ 500,000.00

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó kifizetett nyeremények

A 2014. április 9-én megtartott számsorsolás után az alábbi táblázat szerinti összegek kerültek kifizetésre:

Játék