Egyesült Királyság – Thunderball lottó nyerőszámai 2014. április 5-én

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó lottóhúzásról

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó 2014. április 5-én megtörtént 2014/1576 sz. számhúzása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 9,28,30,36,39. A pótszám a következő volt: 11. Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 21:30 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Egyesült Királyság – Thunderball lottó milliomosa, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha nyerni szeretnél, a külföldi lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis érvényes lottószelvényt szerezhetsz a világon az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között öröm válogatni. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy hatalmas lottó jackpot birtokosa legyél az Egyesült Királyság – Thunderball lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottóján!

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó húzás rövid elemzése

A 2014. április 5-én kijött kombináció 3 páros és 3 páratlan értéket tartalmaz a hatból, ami egy azonosság, ami szerencsés végeredmény. A húzott számokat összegezve 153 a számított végeredmény. Az így kiszámított 153 számjegyeit összeadva a végeredmény pedig kilenc. Ez a számsorsolás meghatározó száma. A kilenc a Mars bolygó szimbóluma, valamint emellett a humanizmus szimbólum is.

Esetleg ha most nagyon megérintve érzed magad, az nem véletlen egybeesés, hanem egy intő felhívás! Azt is súghatja ugyanis, hogy lottóznod kell! Ha lottózni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. A szerencsések olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan döntenek a játékról.

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó eredményei és az égövi jegyek

Összesen hat állatövi jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Kos nézőpontjából szerencsét jelentő nyerőszámok: 9,36.
A Skorpió jegynek szerencsés lottószámok: 9,36.
Végül pedig a Nyilas csillagjegynek szerencsés lottószámok: 30,39.

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó eddigi legjelentősebb lottónyeremény rekordjai

Eddig 185 esetben volt kisorsolva fődíj az Egyesült Királyság – Thunderball lottó játékon 2009. január 3. óta. Az alábbi listán a legnagyobb lottónyereményeket tekintheted át. A listán nem található meg az összes jackpot nyeremény, csak az eddigi legjelentősebb három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2014. április 2-án £ 500,000.00
2014. március 14-én £ 500,000.00
2014. március 12-én £ 500,000.00

Az Egyesült Királyság – Thunderball lottó kifizetett nyeremények

A 2014. április 5-én megtörtént húzás után a következő nyereménytáblázatban szereplő pénznyeremények kerültek kifizetésre:

Játék