Colombia Baloto lottó nyerőszámai 2015. augusztus 1-én

A Colombia Baloto lottó számsorsolásról

A Colombia Baloto lottó 2015. augusztus 1-én történt 2015/1491 sz. sorsolása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: . A Colombia Baloto lottó számainak sorsolása helyi idő szerint 23:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Colombia Baloto lottó lottónyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani szeretnél, a játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis eredeti lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között nálunk egy helyen válogathatsz. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy hatalmas lottó jackpot birtokosa legyél a Colombia Baloto lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottó játékán!

A Colombia Baloto lottó húzás rövid elemzése

Elemezzük tehát a Colombia Baloto lottó számait! A 2015. augusztus 1-én történt sorsolás eredményeként kapott számoszlop 1 páros és 0 páratlan húzott lottószámot tartalmaz , ami egy rendkívül nem mindennapi páros-páratlan arány. A kisorsolt nyerőszámokat ha összeadjuk, akkor 0 a pontos végösszeg. Az így kiszámított 0 számjegyeit összegezve az összeadás végeredménye nulla. Ez a számhúzás tórusznak nevezett száma. De a sorsolás rendkívülisége nem ez, hanem az a fontos tény, hogy a páros/páratlan számok összege azonos! Számolj csak utána!

Ha most esetleg érintve érzed magad, az nem a véletlen műve, hanem egy intő felhívás! Azt is súghatja ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha játszani szeretnél, a legnagyobb lottók itt vannak. Azok, akik hirtelen nyernek, olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan döntést hoznak a játékról.

A Colombia Baloto lottó számhúzása és a csillagjegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve tíz csillagjegynek kedvezett ez a lottó sorsolás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Kos jegynek szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 0.
A Bika jegynek szerencsés egyetlen sorsolt szám: 0.
Végezetül pedig az Ikrek jegynek szerencsét jelentő egyetlen sorsolt szám: 0.

A Colombia Baloto lottó kifizetett nyeremények

A 2015. augusztus 1-én történt számhúzás után a következő összegek kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék