Brazília – Quina lottó nyerőszámai 2013. január 22-én

A Brazília – Quina lottó lottóhúzásról

A Brazília – Quina lottó 2013. január 22-én tartott 2013/3101 sz. sorsolása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 9,14,22,30,51. A Brazília – Quina lottó számainak sorsolása helyi idő szerint 20:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz a Brazília – Quina lottó lottónyertese, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani óhajtasz, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis érvényes lottószelvényt kaparinthatsz meg az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül mindig tudsz választani. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy milliomos legyél a Brazília – Quina lottó játékon, vagy a világ bármelyik másik lottóján!

A Brazília – Quina lottó számsorsolás spirituális elemzése

Lássuk tehát a Brazília – Quina lottó lottóhúzást! A 2013. január 22-én kisorsolt számkombináció 3 páros és 2 páratlan sorsolt lottószámot tartalmaz az ötből, ami ebben az esetben egy hétköznapinak mondható számeloszlási kombináció. A kisorsolt nyerőszámokat ha összeadjuk, akkor 126 jön ki eredményül. Az így kapott 126 jegyeit összeadva ennek végeredménye pedig kilenc. Ez a lottóhúzás meghatározó száma. A kilenc a magas szellemi energiák szimbóluma, de ezen túlmenően a bölcsesség és önzetlenség szimbóluma is.

Ha most kissé megérintve érzed magad, akkor az nem a véletlen műve, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is akarhatja a sors ugyanis, hogy most kell lottóznod! Ha nyerni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket érzékelnek és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

A Brazília – Quina lottó eredménye és a zodiákusok

Mindösszesen kilenc zodiákusnak kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Kos szempontjából szerencsét jelentő egyetlen kisorsolt szám: 9.
A Bika szempontjából szerencsés egyetlen nyerőszám: 51.
Végül pedig az Ikrek jegynek szerencsét jelentő egyetlen nyerőszám: 14.

A Brazília – Quina lottó eddigi jelentősebb nyeremény rekordjai

Eddig 93 ízben volt jelentős jackpot a Brazília – Quina lottó játékon 2012. január 30. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb összegeket nézheted végig. A listán nem található meg az összes főnyeremény, csak az eddigi utolsó három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2012. június 24-én R$ 12,712,834.52
2013. január 22-én R$ 6,711,181.72
2012. október 25-én R$ 6,082,926.74

A Brazília – Quina lottó kifizetett nyeremények

A 2013. január 22-én megtörtént számsorsolás után a következő nyereménytáblázatban szereplő összegek kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék