Ausztrália – Powerball lottó nyerőszámai 2004. január 15-én

Az Ausztrália – Powerball lottó számhúzásról

Az Ausztrália – Powerball lottó 2004. január 15-én megtörtént 2004/400 sz. számhúzása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 6,9,17,23,40. A pótszám a következő volt: 28. Az Ausztrália – Powerball lottó számhúzása helyi idő szerint 20:45 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Ausztrália – Powerball lottó nyertese, ha az itt balra elhelyezkedő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha nyerni szeretnél, a játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójában vásárolt lottószelvényt szerezhetsz be az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között öröm válogatni. Csak rajtad múlik a választás, mi nem akadályozzuk meg, hogy lottómilliomos legyél az Ausztrália – Powerball lottó játékon, vagy a világ tetszőleges másik lottóján!

Az Ausztrália – Powerball lottó sorsolásának számelemzése

Esetenként érdekes a számsorsolást kicsit elsőre fucsának tűnő szempontból is kivizsgálni. A 2004. január 15-én kihúzott számoszlop 3 páros és 3 páratlan nyerőszámot tartalmaz a hatból, ami esetünkben egy egyenlőség, ami igen nagyszerű és ritka konstelláció. A kisorsolt nyerőszámokat összeadva 123 a számított végeredmény. Az így rendelkezésre álló 123 jegyeit összeadva a végeredmény pedig hat. Ez a lottósorsolás leegyszerűsített száma. A hat a családalapítás és a család szimbóluma, de ezen túlmenően a harmónia szimbóluma is.

Ha a fentiek miatt nagyon megérintve érzed magad, az nem a véletlen műve, hanem egy jel! Azt is súghatja ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha lottózni szeretnél, a legnagyobb lottók itt vannak. A szerencsések olvasnak a jelekből, amiket érzékelnek és gyorsan mernek dönteni és játszani.

Az Ausztrália – Powerball lottó eredménye és a csillagjegyek

Minden számot figyelembe véve kilenc csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak háromról beszélek, akik egyébként a legszerencsésebbek voltak.
Az Oroszlán szempontjából szerencsét hozó lottószámok: 40,28.
A Kos részére szerencsés egyetlen sorsolt szám: 9.
Végezetül pedig a Bika csillagjegynek szerencsét hozó egyetlen kisorsolt szám: 6.

Az Ausztrália – Powerball lottó eddigi jelentősebb nyeremény kifizetési rekordjai

Eddig 29 ízben volt sorsolva fődíj az Ausztrália – Powerball lottó játékon 2002. március 21. óta. Az alábbi listán a nyerteseknek kifizetett fődíjakat tekintheted meg. A listán nem található meg az összes jackpot nyeremény, csak az eddigi legjelentősebb három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2003. december 11-én AUD$ 30,000,000.00
2003. január 30-án AUD$ 23,336,702.93
2004. január 15-én AUD$ 20,000,000.00

Az Ausztrália – Powerball lottó nyereménytáblázat

A 2004. január 15-én tartott sorsolás után a következő pénzösszegek kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék