Amerika – Powerball lottó nyerőszámai 2004. október 2-án

Az Amerika – Powerball lottó sorsolásról

Az Amerika – Powerball lottó 2004. október 2-án megtörtént 2004/80 sz. számhúzása során a következő számok kerültek kisorsolásra: 2,13,29,32,35. A pótszám a következő volt: 4. Az Amerika – Powerball lottó számsorsolása helyi idő szerint 23:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Amerika – Powerball lottó nyertese, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni óhajtanál, a legnagyobb lottók itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt szerezhetsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további rengeteg más lottó játékkal várunk, a nemzetközi lottó listánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek között öröm válogatni. Csak rajtad múlik, mi nem akadályozzuk meg, hogy egy főnyeremény birtokosa legyél az Amerika – Powerball lottó játékon, vagy a világ valamelyik nagy másik lottó játékán!

Az Amerika – Powerball lottó lottóhúzás számmisztikai elemzése

Nézzük tehát az Amerika – Powerball lottó lottó sorsolást! A 2004. október 2-án húzott számoszlop 3 páros és 3 páratlan értéket tartalmaz a hatból, ami esetünkben egy azonosság, ami szerencsés együttállás. A kisorsolt nyerőszámokat ha összeadjuk, akkor 115 a végeredmény. Az így kiszámított 115 számjegyeit összeadva az összeadás végeredménye hét. Ez a lottósorsolás központi, ún. tórusz száma. A hét a békét kedvelő emberek szimbóluma, valamint emellett a mélyen gondolkodó emberek szimbóluma is.

Ha most esetleg nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem véletlen, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is jelentheti ugyanis, hogy lottóznod kell! Ha nyerni akarsz, a külföldi lottók itt vannak. Fortuna kegyeltjei olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan cselekszenek.

Az Amerika – Powerball lottó eredményei és a csillagjegyek

A nyerőszámokat figyelembe véve hat jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért azt a hármat emelem csak ki, akik az első három helyen végeztek.
A Rák jegynek szerencsét jelentő kisorsolt számok: 2,29.
Az Oroszlán csillagjegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 13,4.
Végezetül pedig az Ikrek számára szerencsét hozó egyetlen kisorsolt szám: 32.

Az Amerika – Powerball lottó eddigi fontosabb nyeremény rekordjai

Eddig 25 alkalommal volt kisorsolva jackpot az Amerika – Powerball lottó játékon 2002. március 2. óta. Az alábbi listán a legnagyobb fődíjakat tekintheted meg. A listán nem található meg az összes nyeremény rekord, csak az eddigi utolsó három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2002. december 25-én $ 314,900,000.00
2004. május 8-án $ 213,200,000.00
2003. október 25-én $ 190,000,000.00

Az Amerika – Powerball lottó kifizetett nyeremények

A 2004. október 2-án történt számsorsolás után az alábbi lottónyeremények kerültek kifizetésre:

Játék