Amerika – Mega Millions lottó nyerőszámai 2014. április 8-án

Az Amerika – Mega Millions lottó sorsolásról

Az Amerika – Mega Millions lottó 2014. április 8-án tartott 2014/28 sz. sorsolása során a következő lottószámok kerültek kisorsolásra: 35,36,41,60,71. A pótszám a következő volt: 3. Az Amerika – Mega Millions lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 23:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Amerika – Mega Millions lottó milliomosa, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha lottózni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis hivatalos lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amit csak érdemes megjátszanod.

Az Amerika – Mega Millions lottó sorsolásának számmisztikai elemzése

Néha érdekes a lottóhúzást kicsit elsőre oda nem illő szempontból is kielemezni. Lássuk tehát az Amerika – Mega Millions lottó húzott számait! A 2014. április 8-án kijött számkombináció 2 páros és 4 páratlan nyerőszámot tartalmaz a hatból, ami egy kiváló páros-páratlan arány. A kisorsolt nyerőszámokat ha összeadjuk, akkor 246 a végösszeg. Az így kapott 246 számjegyeit összeadva a végeredmény pedig 12. Mivel ez még nem véglegesen egyjegyű szám, ezért ennek számjegyeit is összeadjuk, aminek az összege végül három. Ez a lottósorsolás központi száma. A három a beszéd szimbóluma, valamint a kifejezés minden formájának szimbóluma is. Ehhez még hozzávehetjük a páros/páratlan számok summája közti különbséget, ami esetünben 54, aminek további elemzését már innentől Rád bízom.

Amennyiben nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem véletlen egybeesés, hanem egy jel, hogy itt az idő! Azt is súghatja ugyanis, hogy szelvényt kell szerezned! Ha izgulni szeretnél, a játékok itt vannak. Azok, akik váratlanul sokat nyernek, olvasnak a jelekből, amiket az égből kapnak és gyorsan akcióba lendülnek.

Az Amerika – Mega Millions lottó sorsolása és az állatövi jegyek

Minden számot figyelembe véve nyolc csillagjegynek kedvezett ez a sorsolás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
A Bak számára szerencsét hozó nyerőszámok: 35,71.
A Vízöntő részére szerencsét jelentő nyerőszámok: 35,71.
Végül pedig a Kos csillagjegynek szerencsét hozó egyetlen sorsolt szám: 36.

Az Amerika – Mega Millions lottó eddigi legnagyobb nyeremény rekordjai

Eddig 117 esetben volt jelentős jackpot az Amerika – Mega Millions lottó játékon 2004. december 31. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb fődíjakat nézheted végig. A listán nem található meg az összes nyeremény rekord, csak az eddigi utolsó három.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2007. március 6-án $ 370,000,000.00
2013. december 17-én $ 318,000,000.00
2005. november 15-én $ 315,000,000.00

Az Amerika – Mega Millions lottó kifizetett nyeremények

A 2014. április 8-án történt sorsolás után az alábbi táblázat szerinti pénznyeremények kerültek kifizetésre az egyes nyerőosztályokban:

Játék