Amerika – Mega Millions lottó nyerőszámai 2005. március 1-én

Az Amerika – Mega Millions lottó lottóhúzásról

Az Amerika – Mega Millions lottó 2005. március 1-én tartott 2005/18 sz. lottóhúzása során a következő számok kerültek kihúzásra: 1,8,18,39,48. A pótszám a következő volt: 1. Az Amerika – Mega Millions lottó nyerőszámainak sorsolása helyi idő szerint 23:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Amerika – Mega Millions lottó milliomosa, ha az itt balra levő piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha játszani óhajtanál, a lottó játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójában vásárolt lottószelvényt kaphatsz az összes nagy lottó játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további lottó játékkal várunk, a lottó toplistánkon a világ összes nagy játéka szerepel, amelyen érdemes játszanod. Csak rajtad a sor, mi nem akadályozzuk meg, hogy lottómilliomos legyél az Amerika – Mega Millions lottó játékon, vagy a világ valamelyik nagy másik lottóján!

Az Amerika – Mega Millions lottó sorsolásának számelemzése

A 2005. március 1-én húzott számkombináció 3 páros és 3 páratlan húzott lottószámot tartalmaz a hatból, ami egy teljes egyenlőség, ami szerencsés számarány. A nyerőszámokat ha összegezzük, akkor 115 a végeredmény. Az így kiszámított 115 jegyeit összeadva a végeredmény pedig hét. Ez a számhúzás meghatározó száma. A hét a béke misztikus szimbóluma, de ezen túlmenően a feltalálók, tudósok, orvosok szimbóluma is.

Ha a fentiek miatt megszólítva érzed magad, az nem a véletlen műve, hanem egy jel! Azt is jelentheti ugyanis, hogy keresned kell egy megfelelő játékot és játszanod kell rajta most! Ha lottózni akarsz, a játékok itt vannak. A szerencsések olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan akcióba lendülnek.

Az Amerika – Mega Millions lottó eredménye és a zodiákusok

Mindösszesen hét állatövi jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak a legszerencsésebb hármat emelném ki részletesen.
Az Oroszlán nézőpontjából szerencsét jelentő nyerőszámok: 1,1.
A Nyilas szempontjából szerencsét hozó sorsolt számok: 39,48.
Végezetül pedig a Halak csillagjegynek szerencsét hozó nyerőszámok: 39,48.

Az Amerika – Mega Millions lottó eddigi jelentősebb lottó főnyeremény rekordjai

Eddig 1 ízben volt kisorsolva jackpot az Amerika – Mega Millions lottó játékon 2004. december 31. óta. Az alábbi listán a legjelentősebb főnyeremény összegeket futhatod át.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. január 18-án $ 130,000,000.00

Az Amerika – Mega Millions lottó kifizetett nyeremények

A 2005. március 1-én megtartott sorsolás után a következő nyeremények kerültek kifizetésre:

Játék