Amerika – Mega Millions lottó nyerőszámai 2005. április 22-én

Az Amerika – Mega Millions lottó sorsolásról

Az Amerika – Mega Millions lottó 2005. április 22-én történt 2005/33 sz. számhúzása során a következő lottószámok kerültek kihúzásra: 23,25,43,46,49. A pótszám a következő volt: 26. Az Amerika – Mega Millions lottó számainak sorsolása helyi idő szerint 23:00 órakor történt.

Talán nem tudtad, hogy Te is lehetsz az Amerika – Mega Millions lottó játékosa, ha az itt balra található piros JÁTÉK MOST gombra kattintasz! Ha izgulni szeretnél, a külföldi játékok itt vannak. Lottószelvény webáruházunkban ugyanis az adott ország lottózójából származó lottószelvényt kaphatsz az összes játékra, bárhol is laksz a világon. Természetesen további nagyon sok más lottó játékkal várunk, a lottó választékunkban a világ összes nagy játéka szerepel, amelyek közül bármikor kiválaszthatod a legnagyobbat.

Az Amerika – Mega Millions lottó sorsolásának számmisztikai elemzése

A 2005. április 22-én húzott számkombináció 2 páros és 4 páratlan lottószámot tartalmaz a hatból, ami tulajdonképpen egy remek páros-páratlan arány. A húzott számokat ha összegezzük, akkor 212 adódik. Az így eredényül kapott 212 jegyeit összeadva ennek végeredménye pedig öt. Ez a lottósorsolás bázisnak hívott száma. Az öt az örök gondolkodó szimbóluma, valamint a változékonyság szimbóluma is.

Amennyiben nagyon megérintve érzed magad, akkor az nem véletlen, hanem egy jel! Azt is mutathatja ugyanis, hogy most kell játszanod! Ha izgulni szeretnél, a lottó játékok itt vannak. A nyertesek olvasnak a jelekből, amiket megkapnak és gyorsan mernek lottózni még egy idegen országban is.

Az Amerika – Mega Millions lottó számhúzása és a horoszkóp

Mindösszesen hat jegynek kedvezett ez a számhúzás. Ez elég sok, ezért csak háromról beszélek, akik egyébként a legszerencsésebbek voltak.
A Rák számára szerencsét hozó nyerőszámok: 25,43.
Az Ikrek részére szerencsét hozó egyetlen nyerőszám: 23.
Végezetül pedig az Oroszlán nézőpontjából szerencsés egyetlen lottószám: 49.

Az Amerika – Mega Millions lottó eddigi nagyobb főnyeremény rekordjai

Eddig 2 különböző esetben volt sorsolva főnyeremény az Amerika – Mega Millions lottó játékon 2004. december 31. óta. Az alábbi listán a már eddig kifizetett összegeket futhatod át.

Sorsolás időpontja Nyeremény összege
2005. április 22-én $ 205,000,000.00
2005. január 18-án $ 130,000,000.00

Az Amerika – Mega Millions lottó kifizetett nyeremények

A 2005. április 22-én megtörtént lottóhúzás után az alábbi táblázat szerinti összegek kerültek kifizetésre:

Játék